maandag 5 december 2022

Vol.

 Zaterdag schreef ik dat ik wilde dat m'n hoofd eens leeg zou zijn, nou dat is op dit moment helemaal niet het geval; m'n hoofd zit vol, heel vol, met snot wel te verstaan. Ik ben ouderwets snotverkouden. Vorige week al steeds een beetje keelpijn maar datt mocht geen naam hebben, had het ook niet want ik heb getest: geen corona.

Misschien inmiddels wel omdat er nu ook snot bij gekomen is maar ik heb geen zin om weer met zo'n stokje in m'n neus te poeren. 

Misschien later op de dag of morgen, ik zie wel, ik heb toch niets gepland staan wat niet uitgesteld kan worden. 

Dat wordt dus even een paar dagen rustig aan, geeft niks, komt goed. 

Allemaal een goede, snotvrije dag. 🙋‍♀️

P.s. Thea, wat heerlijk en gezellig, veel plezier daar.

3 opmerkingen:

  1. Ik kan me niet herinneren echt verkouden te zijn geweest, echt al jaren geleden. Mijn rechterneusgat zit wel vaak dicht komt omdat neusbeentje wat scheef staat, maar verder geen last van.
    Voor het volzitten kan je dit doen: Flink hoofd schudden (kan beetje pijnlijk zijn) zingen en neurieen, geluiden als brr, ahhh ohh maken dat trilt slijm los en dan is het makkelijker op te hoesten of door te slikken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik herken dat wel, soms zou ik, net als een mobiele telefoon of computer, wel even 'terug naar fabrieksinstellingen' willen. Ik ben lang niet verkouden geweest, laatste keer was voor corona! Komt misschien doordat ik al zo lang niet meer iedereen om de nek vlieg. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben je zieker geworden? Nu is het wel een dag om thuis en in bed te blijven, koud en nat buiten.

    BeantwoordenVerwijderen