donderdag 28 maart 2024

Bezig.

Vanwege een lieve gift heb ik nu opeens een heleboel nieuwe leuke kleurtjes borduurgaren erbij en omdat ik het graag op kleur gesorteerd heb ben ik het nu allemaal op zogenaamde bobbins aan het wikkelen en kan ik het bij de voorraad die ik al had invoegen.



Ik ga me de komende dagen dus echt niet vervelen en ik denk dat ik ruimte te kort ga krijgen want die grote met die blauwe deksel zit nu al vol, maar ik word er heel blij van.

Gisteren de kaneelbroodjes uitgeprobeerd en die zijn voor herhaling vatbaar maar wel lekkerder als ze warm zijn dus dat wordt voorbereiden en op het moment zelf even bakken. 

Ik wilde ook graag eiersalade maken, daar ben  ik zelf fan van, maar dat vind ik toch echt teveel werk en dus heb ik kant en klare eiersalade gekocht waar ik dan nog wat grof gehakte hardgekookte eieren door heen doe, vanmorgen ook eerst een beetje uitgeprobeerd en dat smaakte prima, dus ook voor herhaling vatbaar.

En zo blijf je bezig maar dat is niet erg, het houdt een mens van de straat.

Allemaal een hele fijne dag 🙋

2 opmerkingen:

  1. Kan me voorstellen dat je daar heel blij mee kan zijn al die leuke kleurtjes.
    De bakkerij in Terneuzen was wel groot maar de sortering was minder dan ik had verwacht. Toch voldoende lekkere dingen mee kunnen nemen en de salades had ik ook voldoende keuze.

    Eiersalade maak ik ook graag voor 6 personen, het pellen is best veel werk en ook het snijden van de augurkjes die ik er altijd indoe kan ik nu niet, soms doe ik er garnaaltjes of rivierkreeftjes in. Volgende keer maar weer doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooit een paar van deze dozen gevonden bij de kringloopwinkel, voor weinig. Was net als of ik een kadootje kreeg :-)

    BeantwoordenVerwijderen