vrijdag 11 oktober 2024

Update.

 Maar weer eens een update over de pijn in m'n lies waar ik nu al tweeëneenhalf  jaar mee loop en inmiddels bij de vierde therapeut voor onder behandeling ben. 

Bij deze laatste ben ik nu drie keer geweest, de eerste twee keer heeft ze me behoorlijk te pakken genomen, de laatste keer heeft ze niets gedaan, wat ik vreemd vond, ze heeft alleen maar uitgelegd welke oefeningen ik thuis moet doen om bepaalde beenspieren sterker te maken,  die doe ik braaf, ik maak er zelfs een soort sessie van met een fijn muziekje en dan doe ik ook meteen maar wat rek en strek oefeningen voor nek, schouders en armen want ja, als je toch bezig bent. Helaas helpt het allemaal geen ................. hier moet een krachtterm staan😡.

Vandaag ben ik het zó zat dat elke stap pijnlijk is dat ik maar een pijnstiller genomen heb, ik wil straks gewoon even lekker over de markt slenteren en niet denken: naar die kraam/winkel ga ik maar niet want te ver weg. 

Goed, we gaan zien hoe het loopt. letterlijk en figuurlijk.😃

Om dit stukje dan toch maar positief af te sluiten: vijf minuten geleden keek ik uit het raam omdat het begon te regenen en toen zag ik dit:



Allemaal een hele goede dag 🙋

1 opmerking:

  1. Prachtige foto, het valt me op dat de bomen overal nog best groen zijn, de verkleuring zal nu wel snel komen nu de nachten kouder worden.
    Misschien helpt de pijnstiller om erdoorheen te lopen en helpt dat er even niet aan denken.

    BeantwoordenVerwijderen