woensdag 16 oktober 2024

Griepprik.

 Maandag heb ik dus voor de eerste keer in m'n leven een griepprik gekregen en nu ben ik verkouden 😡, niet heel erg maar toch wel zodanig dat ik het geplande bezoekje van m'n 86 jarige broer en 80 jarige schoonzus maar af ga bellen,  vooral m'n broer begint kwetsbaar te worden en ik wil ze niet aansteken.

Misschien is die lamlendigheid wel een reactie op die prik, ik weet niet of dat kan, heb er  nog nooit over gehoord maar hoe dan ook, ik word daar helemaal niet blij van.

Vandaag dus maar even rustig aan, misschien toch maar even nog een struik snoeien want anders duurt de dag zo lang.

Allemaal een hele goede dag 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Ik heb dat wel gehoord, dus het schijnt vaker voor te komen. Ik had in heel mijn leven nog nooit griep gehad. Echt waar! Maar ja op een gegeven moment besloot ik toch tot de griepprik. Dat jaar kreeg ik griep. Voor het eerst. Maar goed, door mensen met verstand van zaken en in wie ik vertrouwen heb, werd me toch geadviseerd er mee door te gaan. Ik moet volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit griep gehad. Maar ga nu voor de derde keer de griepprik halen. Ook volgende week. Als het aan mij lag hoefde ik hem niet, maar doe het ter bescherming van echtgenoot. Want die hoort nu bij de kwetsbare groep. (Laat het hem niet horen).
    En ik ben ook altijd een dag er niet lekker van. Hangerig. Ga dan 's middags een uurtje doezelen in de stoel en 's avonds op tijd naar bed.
    Gisteren twee struiken gesnoeid. Moet er nog twee. Maar eerst de zooi naar de zijkant slepen. Bij het tuinhuisje hebben we een stuk grond waar we alle snoeiafval neerleggen. En dan moet het nog klein gemaakt worden.
    Elk jaar denk ik, laat het toch een tuinman doen. En elk jaar doe ik het toch zelf en geeft het veel voldoening (en spierpijn en stijfheid).
    Maar er moet echt nog wel veel gebeuren. En de zoons zijn geen tuinmensen. Kijken het allemaal meewarig aan.

    BeantwoordenVerwijderen