dinsdag 22 augustus 2023

Dank.

 Tja, dit kun je ook natuurlijk met je oude broeken en schoenen doen.



Verder weet ik niet of het jullie is opgevallen ( waarschijnlijk niet😜) dat ik de laatste tijd iets minder enthousiast ben met het plaatsen van berichtjes. Dat komt omdat ik het een beetje eenrichting verkeer vind.

Dus dank Lot en pourquaoi pas voor jullie reacties. Van Berber weet ik dat haar vingers niet altijd mee willen werken maar van andere lezers lees ik niks en weet ik dus ook niet wie dat zijn en dat vind ik jammer. ik zou graag willen lezen hoe jullie over dingen denken.

Nu ik dit zo schrijf realiseer ik me dat ik zelf ook niet zo veel reageer op blogs maar ik kom er vaak niet aan toe om ze te lezen. Daar ga ik nu verandering in aan brengen. Verander de wereld, begin bij jezelf.😁

Goed, dit wou ik even kwijt. 

Kijken jullie naar B&B vol liefde? ik wel en ik vind het vermakelijk.

Allemaal een goede, gezellige dag.🙋

13 opmerkingen:

  1. hoi AOWW-tje, lijkt me zeker leuker als er meer reacties komen, mijn "probleempje" is bekend, dat schreef je ook, ik probeer meer te reageren (en dan de afwas gewoon wat later of als mn hulp er is). Ik draag nooit spijkerbroeken, dit gaat het niet worden in mn tuin. Schoenen idem dito.
    Nog nooit gezien, lees wel commentaar erop, heb er geen geduld voor om het helemaal uit te zitten. Ben wel blij dat ik niet mee hoef te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ella, ik ben een ”lurker” zoals Ka dat noemde: lees zeer regelmatig maar reageer weinig, want vaak zelfde reactie als er al staat. Toch hoop ik dat je uit mn enkele reacties merkt dát ik bij je lees! Ga zo door met van alles en nog wat: ik lees het graag! Ingrid (Zweden)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ingrid, ja van jou weet ik dat je mee leest en grappig dat je dat vanuit Zweden doet, m'n dochter is net terug van vakantie in Zweden en als ik die foto's zie; wat een prachtig land. Groetje en ik blijf heus wel alf en toe iets plaatsen hoor 🙋‍♀️

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja het lijkt me ook leuk meer reacties te lezen als je een blog hebt. Maar ik heb er geen en begin er ook niet aan.
    Ik reageer wel vaak bij iedereen maar lees er heel veel. En soms heb je gewoon niets toe te voegen.
    Maar het is altijd leuk te weten dat het wel gewaardeerd wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker blijven schrijven, ik lees je graag (vanuit Duitsland).
    Geniet vooral van de typisch hollandse uitdrukkingen. verder zo,
    groeten omaja.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik lees je blog graag hoor, maar ik ben niet zo iemand die veel reageert.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Ella, Dank voor je reactie op mijn blog. Tuurlijk komt het weer goed en zeker in Spanje is er wat mij betreft meer te beleven. Ook ik vind het fijn om reacties op het blog te krijgen maar vind het beantwoorden dan wel een dingetje. Met groetenTon

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik lees mee, maar reageer zeker niet altijd. Ik kijk niet naar het B&B programma. Ik geniet soms van een muziek programma of een reis verhaal. Reclame dwars door een programma heen, vind ik echt niet leuk, dus iets van een commerciele zender neem ik op, zodat ik de reclame kan doorspoelen. Ik vind het idee met de spijkerbroek en oude schoenen best grappig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste Ella, ik lees je blog sinds ik er toevallig op terecht gekomen ben. Het was de tijd dat je veel zorg gaf aan je man. Ik heb zeer groot respect voor je.En dat heb ik nog steeds om de manier waarop je je staande houdt na zijn overlijden als weduwe en alleenstaande vrouw. Alle problemen die je noemt zijn herkenbaar en hoop dat ze voor mij nog ver weg zijn. Maar het zou zomaar kunnen dat de narigheid zich aandient. Je weet het niet.
    Ik heb wel een ander leven dan jij. Ik woon op een zeilschip van 19 meter. Met mijn man, die alle technische problemen oplost. Zelfs voordat ze zich voordoen. Maar we zijn beiden 70 en het zou natuurlijk zomaar anders kunnen zijn op zeker moment. Niets Bestendig is een mooie scheepsnaam. Hij zegt dat ik het best zal redden, maar dat lijkt me niet eenvoudig. Afijn ik lees graag hoe vrouwen van mijn leeftijd het redden en voor jou neem ik mijn petje af en daarom reageer ik zelden, mijn leven is zo anders. Maar deze reactie ben ik je wel verschuldigd. Simone

    BeantwoordenVerwijderen


  10. Ik lees ook al je blogjes. Vind dat je heel leuk schrijft.
    Blijf het vooral doen.
    Gr, Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vaak lees ik je blogjes met een glimlach. Je schrijft leuk, ik kan het vaak voor me zien wat je beleefd hebt. B&B heb ik een paar keer bekeken maar ben er al weer klaar mee. Nu ook op vakantie en dan kijk ik nauwelijks tv. En die vele reclames op de commerciëlen, zo irritant! Groet Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou als je Lot als lezer heb zit je sowieso al goed. Die is me toch een potje trouw. Mijn oudste lezeres. Verder werkt het een beetje als kerstkaarten; als je er 1 verstuurd krijg je er ook 1 terug . Dus reageer je ergens dan reageren ze ook bij jou. B&B zou ik NIEt kijken. Nou ja alleen de eerste aflevering dan. Ondertussen geen een gemist een geniet/erger me gek iedere avond. Wel een probleem vrijdag komt er een vriend mijn computer overzetten en ik moet nog zeggen dat ik ECHT NIET bereikbaar ben die avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja eigenlijk heb je gelijk. Ik dacht dat ik niet op reacties zat te wachten maar merkte wel op hoe leuk ik het vond dat jij reageerde. Dat doet echt wel iets. Het hoeft niet veel te zijn. Maar ja er gaat wel veel tijd inzitten en dat komt niet altijd uit. Het moet ook weer geen verplichting worden en zo zoek ook ik naar een middenweg en blijf blij.

    BeantwoordenVerwijderen