zaterdag 26 augustus 2023

Doelstellingen.

 Ik heb me iets voorgenomen deze winter, ik heb voor mezelf twee  doelstellingen vastgesteld ( o,o, en dat op die leeftijd 😱 ) en die twee  doelen zijn:

                                     ONT-MOETEN.

Nu denkt u, dat is toch één woord dat per ongeluk verkeerd getypt is maar nee, kijk maar eens goed en denk maar even na.🤣

Allemaal een fijn weekend 🙋‍♀️

P.s. het woord niet zelf bedacht maar  gepikt van Eva Hoeke in het Volkskrantmagazine.🙈

6 opmerkingen:

  1. O Ella wat goed daar ben ik al jaren mee bezig en blijf ermee bezig. Ook daar komt geen eind aan. In mijn blogje dat er nu staat kom ik het ook weer tegen in de vorm van calvinisme

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar nu bedenk ik. Misschien bedoel jij heel iets anders 🤭

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een hele kunst......ik doe ook mijn best.Voor jou ook een fijn weekend waarin niets moet........

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had al heel jong door, als kind, dat als ik niks moet, dat ik dan ook niet veel doe. En dat vind ik vervelend. Dus ont-moeten is niks voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmm lastig, ik doe mijn best maar er zijn best veel dingen die gewoon moeten. Maar misschien is daar een ander woord voor te bedenken.
    Huishouden hoort nu eenmaal bij de dagelijkse taken, koffie zetten is heerlijk, maar ook van alles moet klaar gezet worden voor ontbijt, lunch, tussendoortje en diner.
    Ik ben al 3 weken bezig iets bij Ali expr ess uit te zoeken en te bestellen maar elke dag komt het er niet van, elke keer komt er iets wat belangrijker is of moet of naartoe moet.
    Wilde het in het weekend echt doen, komen oudste stiefdochter met man en 2 pubers zondag de hele dag. Heel leuk hoor en het is dankbaar werk hen wat lekkers en gezonds voor te zetten, en nog een vega ook. Dat vergt planning, boodschappen, voorbereiding zodat ik morgen niet alles gelijk hoef te doen.
    En op gewone dagen kost het hele voedings gedoe me veel tijd, alles vers maak ik, en dat kost ook veel tijd al probeer ik het over de dag te spreiden.
    Afgelopen week ook 2 zomerkledingstukken afgemaakt, kost ook weer zoveel tijd.

    Wie biedt hulp om dat niet als moeten te beschouwen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heb ik totaal geen moeite mee. Als je steeds minder kunt, lukt het vanzelf steeds beter. Heel jammer, maar beter om het maar te accepteren.

    BeantwoordenVerwijderen