donderdag 20 juni 2024

P.H.P.D.

 Gisteren nieuwe inlegzooltjes opgehaald want ik heb nog steeds pijntje hier, pijntje daar in m'n benen. Nu bij een adres hier in de buurt die daar echt gespecialiseerd in is. 

Toch bijzonder om te zien dat deze er weer heel anders uit zien dan de oude zolen. Nu wordt m'n hele middenvoet ondersteunt en bij de vorige alleen de holling. Dat is weer even wennen maar dat gaat wel lukken. Nou maar hopen dat het ook helpt. 

Vandaag even koffie drinken bij oudste dochter die is vandaag jarig, dat hebben we al gevierd maar even koffie drinken kan natuurlijk altijd.

Allemaal een fijne dag.🙋‍♀️

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je dochter en gezellige dag gewenst.
    Ik ga naar handtherapie en hoop dat ze een beschermbuisje voor de zomer voor me kan maken, ik heb er een maar die is strak en warm waardoor huid aldoor vochtig is en aangezien de huid nog steeds dun en kwetsbaar is wil ik dat voorkomen.
    Het beschermbuisje ben ik trouwens kwijt, ik was de laatste kersen aan het plukken en deed ze in vestzak, bij hand eruit halen viel buisje eraf en ondanks vele malen zoeken ook met lamp en in de avond in de hoop dat het randje zou oplichten hebben we hem nog niet gevonden! Staan wel allemaal frambozen struikjes maar je kan toch goed op de grond kijken. Misschien in de herfst als de struikjes geknipt worden.

    BeantwoordenVerwijderen