donderdag 27 juni 2024

Sport.

 Eigenlijk vind ik dat er een speciale zender moet komen voor als er grote sporttoernooien zijn. En als er geen belangrijke wedstrijden zijn dan gaat ie gewoon even op zwart. Nu worden soms twee zenders opgeofferd aan sport. Want je hebt niet de sport alleen maar ook nog allerlei gerelateerde programma's, voorbeschouwing, nabeschouwing, quizzen enz. , Ja, ik weet het wel er blijven nog genoeg andere zenders over en allerlei streamingsdiensten en opneem mogelijkheden enz. Maar wat zouden mannen zeggen als er op twee zenders alleen maar modeshows zoiets werden uitgezonden? 

Want deze zomer is het wel raak, nu dan dat voetballen maar dan krijgen we ook nog de Olympische spelen, Wimbledon, de Tour de France, en dat moet allemaal uitgebreid op de t.v. Als dat nou eens lekker allemaal op een speciale zender gaat dan kunnen de mensen die dat allemaal niet zo breed uitgemeten  hoeven te zien lekker naar wat anders kijken. Het lijkt wel of de omroepbazen blij zijn dat er zoveel sport is dan hoeven ze even niet over de zomerprogrammering na te denken, op sommige zenders zie ik de herhalingen al weer langs komen.

Afijn, het is niet anders, we doen het er maar mee. 

Er staat ons weer een hete dag te wachten. Gisteren lekker op de fiets naar de HOVO gegaan, twintig minuten fietsen dus prima te doen. M'n neurotische brein was wel bang dat ik geen plekje voor m'n fiets zou kunnen vinden want het is bij de VU Universiteit altijd een chaos bij de fietsenstalling maar dat viel reuze mee, alleen was ik helemaal ingebouwd toen ik weer terugging maar met wat geduld en beleid kwam dat ook weer goed. 

Vandaag een rustige dag, niets op de planning en dat is ook wel eens lekker.

Allemaal een hele fijne dag.🙋

1 opmerking:

  1. Dat er om 6 uur op 2 zenders voetbal was vonden wij ook raar. We kijken op Belgie meestal Blokken om half 7, ging dus ook niet door omdat Belgie speelde, maar op andere dagen gaat het wel door.
    20 min fietsen is goed te doen, dat deed ik gisteren ook maar dan was het een rondje met als tussenstop de kringloop. Vond een paar prachtige pantoffels voor H in donkerrood, hij heeft dezelfde al in bruin maar dan gevoerd met teddy van dezelfde kringloop, nu dus de zomerversie en nieuw rond de 80 euro, nu 2.50!
    Om 12 uur kapper afspraak en in die straat is totaal geen schaduw, ga maar kijken of er om de hoek nog parkeerplek is, heb geen airco namelijk.
    Daarna naar een nieuwe Orientaales winkel, ben er al eens geweest maar was nogal overweldigd van de ruimte. Nu voorbereid en een lijstje en binnen zal het wel koel zijn.

    BeantwoordenVerwijderen