vrijdag 24 februari 2023

Update lies.

Gisteren ben ik weer bij de therapeut geweest voor m'n  lies.  Het opgehoogde zooltje werkte dus ook  niet, ik zou bijna zeggen: in tegendeel. Ik heb het toch nog 4 dagen volgehouden want ik dacht dat het misschien even moest wennen maar het wendde niet.

Totaal ontmoedigd heb ik toen bedacht dat ik helemaal terug naar af wilde gaan, geen zooltjes, geen slippers, in huis op sokken lopen


en buiten gewoon veterschoenen met zooltjes die bij die schoenen horen.

Het is heel toevallig, ik had dit op maandagmiddag besloten en op dinsdagmiddag lees ik een reactie van Anoniem dat zij hier heel veel baat bij heeft gehad, zij heeft ook nog bij de therapeut geleerd om goed te lopen.

Dit gelezen hebbende was ik helemaal  vast besloten om  even een poosje uit te proberen hoe het zou gaan, ik doe dit nu 2 dagen en dat is nog te vroeg om er iets over te kunnen zeggen maar ik heb zeker niet méér last gekregen.

De afspraak met de therapeut stond al, ik heb dit alles aan hem uitgelegd en gezegd dat ik even een poosje helemaal niks wil.

Het leek hem zeer wonderlijk als dit wél zou werken maar hij wilde wel meegaan in die gedachten. ( overigens een heel vriendelijke man die er zelf ook mee zit dat er maar geen oplossing gevonden wordt) 

Er is wel alvast een afspraak gepland voor eind maart want dan sta ik maar alvast op de lijst. Er kan altijd afgebeld worden, laten we hopen dat het daar op uit draait.

Allemaal een goede leuke dag. 🙋‍♀️

1 opmerking:

  1. Ella, ik heb zelf veel baat bij "aangemeten" zooltjes (kost een kapitaal, maar wordt bij mijn zorgverzekering tot € 200 p.j. vergoed, dus ik laat elk jaar een paar bijmaken). Maar: mijn vriendin had nog veel meer baat bij een Cesar-therapeut. (Vergelijkbaar met Mensendieck-therapie.) Ze moest opnieuw leren lopen... met veel oefeningen die ze moet blijven doen... maar het helpt! Ze komt daar nog steeds eens per 2 of 3 maanden, dan wordt ze beoordeeld, geprezen (dat ook), bijgestuurd, en de oefeningen worden aangepast.

    BeantwoordenVerwijderen