maandag 2 oktober 2023

Lekker bezig.


 Dit is Diederik van Vleuten een Nederlandse cabaretier en ik ben samen met dochter en schoonzoon naar een try-out van zijn nieuwe voorstelling geweest in het Griffioen theater bij de VU. Het was leuk en het was boeiend, het is altijd leuk om zoiets te doen. 

Maar eigenlijk was ik er niet helemaal met m'n hoofd bij want s 'morgens had ik iets heel spannends gedaan; ik heb gereageerd op een andere woning want met het oog op de toekomst ( dagje ouder, geen of te weinig thuiszorg) lijkt het me verstandig om het me zo comfortabel mogelijk te maken en dan is een huis met een tuin en twee trappen niet zo handig. En daarom heb ik gereageerd op een seniorenwoning. Een flat op 4 hoog, bovenste etage, dus geen bovenburen en alles gelijkvloers, in een leuke buurt. Nu maar afwachten of ik wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Ik wil wel eens zien hoe dat voelt en hoe dat eruit ziet en als het niets is dan heb ik het in ieder geval gezien. Ik zit niet op hete kolen.

Dus ik ben lekker bezig.

Met m'n lies gaat het een stuk beter maar nu heb ik weer last van m'n knieën, Dus het AOWtje begint een beetje in elkaar te storten. 

Maar goed, we gaan gewoon door.

Allemaal een hele fijne dag 🙋

2 opmerkingen:

  1. Goed plan je te orienteren. Een tip voor de bovenste verdieping. Met plat dak kan het heel heet worden binnen. En als je een balkon hebt zonder dak erboven is dat ook heel snel heet op de ramen. Mijn dochter had een prachtige flat maar door die omstandigheden zijn ze verhuisd. Het was vaak 30 gr in huis in de zomer

    BeantwoordenVerwijderen