maandag 23 oktober 2023

Prachtig.

 Ik blijf het prachtig en bijzonder vinden.


Verder weinig te melden, het is hier heel mistig dus geen wandel of fiets weer dus vanmiddag dan maar naar de bioscoop. De film: PAST LIVES, wordt aanbevolen als misschien wel de mooiste film van het jaar, we gaan het zien, ik ben benieuwd.

En Petra op het zelfportret hou ik een grote fotocamera in m'n handen, ooit een hobby van me.

Allemaal een fijne dag.🙋

4 opmerkingen:

  1. Titel van de film klinkt niet opwekkend. Maar wens je een fijne middag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je daar naar vraagt Berber. Hij is nog niet helemaal af. De zakken zitten erin, dat was niet zo moeilijk , maar de rits was nieuw op die manier voor mij met een aparte stukje waar de rits eerst op gestikt moest en dan dan weer aan een kant etc etc. Het laatste stukje stikwerk heeft lerares voor me gedaan, veel netter dan ik het zou kunnen. Maar ik moet de zij en binnennaden weer opentornen, hij is iets te smal aan benen en er nog wel wat ruime genoeg om hem iets uit te leggen. en dan de band erop, dat gaat wel lukken.
      MAAR. . .
      we waren met 4 vrouwen waarvan een vrijwel de hele tijd ZO HARD PRAATTE, dat ik de lerares naast me niet kon verstaan, was echt vreselijk irritant. Bovendien ben ik niet echt geinteresserd in de medische geschiedenis van haar hele familie in details en de anderen gingen ook over hun ervaringen praten/
      Ik was doodmoe na 3 uur.
      Maar goed ik heb een mooie broek en goed patroon. Maar ga er verder niet naartoe, zo leuk vond ik het er niet, te krappe ruimte en ik voelde me zo een buitenstaander, verstond ze ook niet zo goed, terwijl het op 25 rijden ligt in West Brabant.

      Verwijderen
  2. heb je deze foto met de camera van hieronder gemaakt? of heb je een nieuwe hobby, webben maken. lijkt me super om zoiets moois te kunnen maken, net als je schilderijtjes. Hoe rekening met een grote wc als je tzt gaat verhuizen, er komen vast nog veel borduurwerkjes bij

    BeantwoordenVerwijderen