donderdag 12 oktober 2023

Woning.

Nou, de woning is bekeken, het plan was dat jongste dochter mee zou gaan maar dat kreeg ze qua werk  toch niet voor elkaar en daarbij weet ik zelf wel wat ik wil en een tweede mening brengt je dan misschien weer aan het twijfelen. Maar ja, met z'n tweeën is gezelliger en de ander ziet misschien dingen die jij niet ziet. 

Maar goed, ik ging dus alleen en ik moet zeggen, het viel me niet tegen, het was lichter dan ik dacht, ondanks het sombere weer, het was groter dan ik dacht, hoewel de huiskamer smal was, en er was een groot rommelhok maar de slaapkamer was ook weer klein enz. Voors en tegens.
Mijn grootste probleem was wel het kleine balkon wat afsloten werd door een gemetseld muurtje waar je dan alleen met je hoofd en schouders bovenuit komt als je op je stoel zit. Snappen jullie wat ik bedoel?
Verder was het ook wel even slikken dat je dan in zo'n complex komt te wonen met van die drukknoppen bij de buitendeuren waardoor ze automatisch opengaan, dat is pas écht bejaard 😂😄
Maar ja wel m'n toekomst natuurlijk. Het had natuurlijk nog erger gekund dat je buitendeur in zo'n dichte gang zit, deze zat gewoon aan een galerij.

Goed, al met al denk ik dat het beter kan en blijf ik wachten tot er weer iets interessants voorbij komt, uiteindelijk zit ik niet op hete kolen.
Bovendien begint het erop te lijken dat de lichamelijke ongemakken heel langzaam aan het verminderen zijn dus dan kan ik weer even vooruit.
Het is een nuttige ochtend geweest en ik heb veel geleerd.
Allemaal een fijne gezellige dag.🙋

5 opmerkingen:

  1. Goed dat je bent gaan kijken. Wij zijn twee jaar geleden naar een nieuw appartement gegaan en zijn nog steeds heel blij. Hopelijk vind jij ook zo’n mooie plek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat je dat gedaan hebt. Je kunt nooit genoeg informatie opdoen en voorbeelden onder ogen krijgen! Zo kristalliseert het uit, en uiteindelijk kun je veel beter beoordelen wat er voorbij komt en wat je wel of juist niet gaat accepteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een positief nieuws en al is het m niet geworden ben je mentaal een stapje verder gekomen. Wie weet wat voor moois er nog op je pad komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi toch dat het geen echte haast heeft en je rustig kan wachten op wat je wel echt goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wel spannend. Ikvond verhuizen altijd leuk en kijk nog steeds graag rond. Maar er is (tot nog toe) niets dat beter is dan wat we hebben.

    BeantwoordenVerwijderen