dinsdag 9 april 2024

Films.

 Omdat ik Ziggo en Vodafone  heb kreeg ik een berichtje dat ik SkyShowTime ( een streamingsdienst ) gratis kon installeren en aangezien ik het t.v. aanbod maar magertjes vind wilde ik dat wel, maar mijn hemel wat was dat voor mij als digibeet moeilijk.

Ik heb  de aanwijzingen wel 20 keer gelezen. Om in te loggen had je een  code nodig, ik heb wel 10 keer een code aangevraagd maar steeds ging het ergens fout en lukte het niet.

Natuurlijk was het een kwestie van goed lezen en heel veel lettertjes intoetsen en uiteindelijk  lukte het, maar toen bleek er geen ondertiteling te zijn en om dat in orde te krijgen moest ik even googlen maar ook dat is gelukt.💪😀

Eigenlijk kijk ik helemaal niet zoveel televisie, sowieso bijna nooit overdag maar àls ik kijk dan wil ik wel geboeid worden en bij het huidige t.v. aanbod gebeurd dat maar heel weinig. 

Ik hou wel van films kijken en ik  zag dat ze ook Oppenheimer hebben, die had ik in de bioscoop willen zien maar dat was er niet van gekomen en nu kan ik dus lekker thuis kijken. 😀

Ik ben blij.

Tijdens de maandagochtend groepswandeling kwamen we dit tegen:



Dat is toch té schattig? en gewoon tussen de hoogbouw.

Afijn, allemaal een hele fijne dag. 🙋‍♀️

P.s Dank voor jullie reacties op m'n vorige blog, dan ga ik nog even door.

P.s Lot, heb je je zus al weer gesproken? zo jammer als het maar je enige zus is, mijn zussen zijn  al jaren dood maar ik mis ze nog steeds.


6 opmerkingen:

  1. Je bent een held hoor. Ik had het al lang opgegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk als het je toch lukt. Het tv aanbod is ook zo onregelmatig met wat we willen zien, dan weer 3 programma's gelijk die je wil zien, gelukkig kunnen we veel opnemen, maar vaal ontbreekt weer de tijd om te kijken.
    En onze filmsmaak is nogal verschillend, actiefilms hebben echt niet mijn voorkeur, te on geloofwaardig en teveel herrie. Eigenlijk zijn er maar weinig films waar ik echt graag naar kijk.
    Nee van zus nog niks gehoord, alleen een verjaardagsgifje erste week maart. Ik ben nu aan het broeden op een tekst om weer een kaart te sturen. Heb al veel opties overdacht, een vriendin die in haar dorp woont of een van onze twee nichten, maar zie eigenlijk weinig in die weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was het een keizerssnede geworden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee, ik kijk weinig films.
    Maar vind het knap dat je het geïnstalleerd hebt. Zulke zaken laat ik (te) vlug over aan echtgenoot. Petje af.
    Je doet het toch maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Update: ik heb vandaag meteen de kaart aan zus afgemaakt. Hoop dat de voorkant, smiley balletjes, en de tekst zo aankomen als ik bedoel. Maar kan best verkeerd zijn, Omdat ik niet weet wat er nu echt aan de hand is.

    BeantwoordenVerwijderen