dinsdag 30 april 2024

Snoeien.

 Van dat lopen is gisteren helemaal niks terecht gekomen. Ik was het vast van plan maar opeens kreeg ik de geest om een bepaalde struik in de tuin te gaan snoeien en ja, de " geest" kun je niet negeren ๐Ÿคฃ dus ben ik dat maar gaan doen. 


Ten tijde van deze foto zat het meeste afgesnoeide groen al in de g.f.t bak.

M'n streven is om alles in de tuin vanaf de grond bereikbaar te maken maar bij deze kon ik net het laatste puntje niet bereiken en dat zit me dan toch dwars en dus toch maar even stiekem op de trap gaan staan. 

Stom, stom, stom, ik weet het want als je omkukelt is de ellende niet te overzien maar het is goed gegaan en ik ben dus blij. Ik ben er nog niet hoor want aan de andere kant wacht ook nog het een en ander op een snoeischaar maar niet alles tegelijk, daar heb ik gewoon de energie niet meer voor vandaar ook dat ik het wandelen heb laten schieten.



Ik kwam nog wel iets tegen waarvan ik niet weet hoe het daar komt  en ook niet wat het is, het lijkt me geen onkruid en laat het dan ook  maar staan, ben benieuwd wat daar uit gaat komen.


En zo houdt een mens zich bezig. ๐Ÿ˜€

Allemaal een hele fijne dag. ๐Ÿ™‹‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Er bestaat geen onkruid, alleen planten die op een plek staan waar je ze liever niet wilt. Met de app Plantnet kan je hem wel identificeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of anders Obsidentify (geloof ik).

    BeantwoordenVerwijderen