zondag 24 september 2023

Sacherijnig.

 Op dit moment heb ik allerlei lichamelijke ongemakken, niets ernstigs, ik ga er niet dood van maar het irriteert me mateloos. Ik heb geen zin om het hier allemaal uit te leggen want bij andere mensen vergeleken is het peanuts maar ik word er sacherijnig van. Daardoor is m'n hoofd vol en willen me geen "wetenswaardige" dingen voor dit blog te binnen schieten. Dus even radio stilte hier.

Allemaal een gezellige zonnige dag🙋

6 opmerkingen:

  1. Jouw "klacht" komt me bekend voor. Heel vervelend en het is logisch dat je er sacherijnig van wordt, voor jou is het geen peanuts. Maar het gaat over al duurt dat jou veel te lang. Hopelijk kun je afleiding vinden in een fijne hobby. Ik wens je alle goeds toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelend want ook overgaande klachten zijn klachten.
    Hopenlijk gaan ze snel weer over en schijnt het zonnetje weer voor jou.
    Sterkte deze lastige periode.
    Tot gauw😉
    Groetjes Jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eigen ellende met anderen vergelijken... niet doen. Heb je niks aan. Jij voelt toch wat jij voelt. Wees maar gewoon lief voor jezelf . Beterschap hoor. Voor het lijf en voor het chagrijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Soms heb ik het idee dat je beter een tijdje echt ziek kan zijn en je daar ook naar gedragen en in bed gaan liggen. Sommige klachten zijn heel vervelend maar geen reden om in bed te gaan liggen.
    Op het moment erg veel pijn in voeten, net of ik op grote grindstenen loop. ook heel vervelend.
    Sterkte en hoop snel weer over de andere dingen te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik was weer dagje en nachtje bij zus in Nes. Wat een gedoe in zo'n klein dorpje waar veel mensen al heel lang wonen. Zus gaat goed met een om maar de rest van het dorp heeft dan weer veel commentaar op haar.
    Heb je Mollie gekend, dis woonde naast mijn zus en is kort geleden overleden.

    BeantwoordenVerwijderen