donderdag 10 oktober 2024

25 jaar.

 Het was gisteravond heel gezellig. We zijn met het gezin in een chique restaurant uit eten geweest . Dat mag met zo'n bijzondere gelegenheid want tegenwoordig halen heel veel mensen hun 25 jarig huwelijk niet; of ze zijn gescheiden, of ze zijn niet getrouwd. We waren maar met een klein koppeltje, 8 personen en hebben heerlijk gegeten en gezellig bij gepraat. 

.Maar het leukste was dat de 2 kleindochters, inmiddels 23 en 19 jaar oud, een fotoalbum hadden gemaakt met allemaal foto's over het 25 jarig huwelijk van hun ouders, daarbij hadden ze aan familieleden en vrienden gevraagd om een kort stukje te schrijven en dat hebben ze allemaal in een album geplakt op een manier  wat zij " old school" noemden. Wij zouden zeggen: de ouderwetse manier maar zij dus niet 😄. Dus gewone foto's en gewone velletjes papier en daarom heen ook nog eens met mooie letters allerlei tekstjes geschreven. Dus niks digitaals, wat het heel bijzonder maakte. Het was voor dochter en schoonzoon een complete verassing, ze waren laatst een weekendje weg en toen hebben die meiden dat allemaal bekokstoofd. 

Ik zal het woord dankbaar niet meer gebruiken maar ik ben zó blij dat dat zo'n warm leuk gezin is en het allemaal zo goed met elkaar om gaat. Je hoort tegenwoordig wel anders. 

Weer een hoop om met plezier op terug te kijken.

Allemaal een hele goede dag, straks naar de HOVO, ook leuk. 🙋


1 opmerking:

  1. Bij zo'n bijzondere gebeurtenis mag je best dankbaar zijn dat het goed met hen gaat en dat jij erbij kan zijn. Dan is het een zeer geschikt woord.

    BeantwoordenVerwijderen