woensdag 9 oktober 2024

Dankbaar.

 Grappig dat je over heel veel dingen schrijft en dat er dan op het woord "dankbaar" gereageerd wordt. Snap ik wel hoor, ik had dat ook meteen, dankbaar, dankbaar, ik zie dan meteen mensen op hun knieën vallen en met hun armen vooruit op en neer naar de grond buigen. Ik denk dat je het zo moet zien dat het inderdaad goed is om af en toe even je zegeningen te  tellen en dat kan iets heel kleins zijn; dat je net tussen de buien door even je boodschappen hebt kunnen  doen bv. Of dat je gaat koken en dat je vergeten bent om uien te kopen en dat je dan toch nog in een hoekje een ui vindt. U begrijpt dat ik uit eigen ervaring spreek. 🤣

Ik hou wel een dagboek bij en ik heb ook een tijdje geprobeerd om dingen op te schrijven waar ik blij van werd die dag. Nou ik kan je vertellen dat er heel veel dagen waren dat ik niks kon bedenken, daar ben ik dus maar weer mee gestopt. Elke avond even opschrijven wat er die dag is gebeurd en wat ik heb gedaan vind ik wel fijn, al was het maar om  eens terug te kunnen bladeren.

Vandaag is een bijzondere dag, dochter is vandaag 25 jaar getrouwd en gisteren was kleindochter jarig (23) en dat gaan we vanavond allemaal met een diner vieren. Alleen nog even bedenken wat ik aan ga trekken, vroeger zou ik een nieuwe outfit gekocht hebben, nu denk ik dat ik nog wel wat in de kast heb hangen. 

Komt goed.

Berber hoe is het afgelopen met de elektrische rolstoel, zat er wat voor je bij ?

Allemaal een hele goede dag 🧏‍♀️


2 opmerkingen:

  1. Een dagboek heb ik nooit bijgehouden, bewaar wel alle agenda's. Net als mijn moeder, toen we na haar overlijden het huis uitruimden kwamen we 20 oude agenda's tegen.
    Er zijn zoveel gewone dagen dat er geen dingen gebeuren waar je speciaal blij van wordt, een gewone dag kan wel heel prettig, fijn, leuk gezellig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd met de heuglijke gebeurtenissen en geniet van het diner, maar vooral het met zn allen eten.
    Er zit zeker wat voor me bij,. maar er moet ook aan gedacht worden als ik panne krijg er een monteur moet komen (en dat die niet uit Groningen moet komen, ik woon in het zuidwesten), er wordt nog verder gekeken maar ik heb er alle vertrouwen in, heb al een paar gezien die me wat lijken. Wordt vervolgd.

    BeantwoordenVerwijderen