vrijdag 16 juni 2023

De perfecte echtgenote.

 Omdat ik ik het echt te heet vind om iets te doen, hoewel het in huis prima uit te houden is, heb ik via de online bibliotheek weer eens een thriller geleend.

 Eigenlijk hou ik niet zo van thrillers; er is een moord gepleegd, het hele boek gaat dan over wie het allemaal gedaan zouden kunnen hebben en als ze er dan niet uitkomen en met de handen in het haar zitten krijgt in het één na laatste hoofdstuk een of andere rechercheur,  vaak het sukkeltje van de groep die niet serieus genomen wordt, een flitsend idee en opeens wordt alles duidelijk.

Dit is even heel globaal gezegd. 

Het boek wat ik nu gelezen heb heet: DE PERFECTE ECHTGENOTE van DARBY KRANE, nooit van gehoord. 

In dit boek gaat het anders, er is wel een moord gebeurd maar daarna komen er allerlei verwikkelingen waardoor je maar door wilt blijven lezen, ik tenminste wel. 

Ik vind het jammer dat ik het uit heb en dat is altijd een goed teken. 

Allemaal een hele goede dag met veel lees plezier.🙋‍♀️

3 opmerkingen:

  1. Dank voor de tip, Ik zocht nog naar een ander luisterboek en deze zit ook bij Nextory. Ik ben bijna aan het eind van een wat beter versie van een boeketreeksboekje. Komt allemaal goed met iedereen.
    Ik vind het best lastig een fijn luisterboek te vinden in een echt boek kan je ven bladeren.
    Kom ik nu net zomaar op het idee om een boek dat ik nog wil lezen als luisterboek te doen en dan ook bladeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. er is nog een boek van Darby Kane: Eerlijk duurt het langst. Ik lees liever boeken dan dat ik ernaar luister, weet dus niet of hiervan ook een luisterboek is. Maar dat ga je vast uitvogelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het boek direct op de online bieb gereserveerd . En ben de hele dag al aan het lezen. Ben nu op de helft, geen idee hoe het afloopt. Dank voor de tip. Spannend!

    BeantwoordenVerwijderen