maandag 26 juni 2023

Spotify.

 Gelukkig is het vanmorgen al weer een stuk koeler, alhoewel het bij mij altijd een paar dagen duurt voordat de hitte ook uit m'n lijf is. 

Gisteren vond ik het extreem heet en ik kreeg ook nog visite die ik niet zonder iets te eten weer weg wilde laten gaan dus soep gemaakt en stokbrood afgebakken enz. 

Maar goed, het was reuze gezellig en dat telt.

Met die hitte doe ik zo goed als niets, ik lees en kijk af en toe een serie maar ik luister vooral via Spotify naar podcasts. Dat doe ik liever dan naar luisterboeken luisteren want dan vind ik de manier van voorlezen vaak storend, of het gaat te langzaam, of te snel, of geen fijne stem. 

Een podcast duurt hooguit een uur en boeit het niet dan zoek je een andere. 

N.a.v het overlijden van Jellie Brouwer, presentatrice van het radioprogramma Kunststof,  kwam ik uit bij de gelijknamige podcast.  ik had nog nooit van deze mevr. gehoord en ze werd zo geprezen dat ik dacht: dat moet dan wel iets heel bijzonders zijn. Ik heb nu een paar afleveringen geluisterd en daar zaten een paar heel interessante bij. Niet elke aflevering wordt door haar gepresenteerd er zijn ook andere presentatoren, ook goed.

Zo luister ik ook naar Gonzo. In deze podcast wordt elke aflevering een journalist uitgenodigd die dan komt vertellen over een verhaal wat hij ooit geschreven heeft en wat hem heel erg is bijgebleven. Interessant. 

En verder vind ik True crime verhalen altijd heel leuk en daar zijn er meerdere van te vinden op Spotify. 

Ik ben blij dat ik op aandringen van de dochters ooit Spotify heb geïnstalleerd want ik beleef er veel plezier aan, zo loop ik bij m'n avondwandelingetje nu meestal met oortjes in.

Hoe ouder hoe gekker? Kan mij het schelen. 

Allemaal een goede, koele dag. 🙋‍♀️

3 opmerkingen:

  1. Het is meer hoe ouder hoe slimmer we in het leven staan.
    Gisteren de hele dag niet zoveel last van de warmte gehad, pas in de avond kreeg ik het erg warm terwijl het maar 23 gr in de kamer was en ik een dunne zomerjurk aanhad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind daar niks geks aan, maar dat is misschien omdat ik het ook doe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het nauwelijks dat podcast fenomeen. Af en toe luister ik naar Radiolila. Interessante onderwerpen voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen