woensdag 1 november 2023

Truus.

Dit gaat een gemeen stukje worden, het is niet kwaad bedoeld maar ik heb er gewoon even zin in.

Gisteravond ben ik weer naar de Buurtclub Leefstijl geweest. Er kwam iemand praten over ademhalingstechnieken, nou interessant dacht ik.

Ze stelde zich voor met: 'ik ben'.......  nou laat ik haar Truus noemen, ' Ik ben coach, ademhalingstechniek deskundige en ik doe aan spirituele healings'.

Beschrijving: ze had een dik kwabbig lijf ( ik zei het al, het wordt een gemeen stukje) ze droeg een zwarte broek die veel te strak zat en daarboven een lichtelijk verwassen grijs T shirt. Haar sprietige haar zat strak naar achteren getrokken en eindigde in een klein knotje, haar iets te grote zwarte  bril zakte steeds een beetje naar beneden, geen  make-up en een ietwat grauwe gelaatskleur. 

Hebben jullie een beetje een beeld? 

Sorry, maar het eerste wat ik dacht was: als je het allemaal zo goed weet, begin dan eerst eens bij jezelf en als je dat al gedaan hebt dan helpt het blijkbaar niet zo erg. (Gemeen 🙈 ) 

Maar goed, je moet iedereen het voordeel van de twijfel geven, daarbij ken ik haar voorgeschiedenis niet en dus mag ik geen oordeel hebben maar ik kon het niet laten.

Kijk, ademhalingstechnieken zijn gewoon technieken om goed te ademen, daar is niets zweverigs aan, maar toen Truus op een gegeven moment  begon over: ' beeld je nu eens in dat je een draadje van je hoofd naar je hart spant en vandaar naar je zonnevlecht en adem dan nu de witte energie heel diep in en blaas de zwarte energie er door je mond weer uit' 

Ja, toen haakte ik af en gelukkig was ik niet de enige, een andere cursist zei het gewoon:' sorry hoor maar hier kan ik niets mee dit is mij te zweverig.'

Er kwamen ook nog termen voorbij als" in je kracht gaan staan" en aarden, je moet aarden door je voeten stevig op de grond te zetten" ( dat gaat bij mij vanzelf met al dat gewicht wat op die voeten rust 🤣 ) en " je eigen live space creëren" enz.

Het is die  avond is niet meer goed gekomen.

Mijn diepste verontschuldigingen aan mensen die hier wel iets mee hebben maar ik ben er denk ik iets te nuchter voor maar gelukkig wonen we in een vrij land en mag iedereen doen wat hem het beste lijkt.

Sorry, sorry, sorry, ik hoop dat ik niemand beledigd heb maar zoals ik al zei:' ik had er gewoon even zin in' 

Allemaal een hele fijne vriendelijke dag.🙋‍♀️ ( misschien kun je dan maar beter even bij mij uit de buurt blijven 🤣) 




8 opmerkingen:

  1. Ha ha ha ha. Ik zag haar al helemaal voor me. En aarden doe ik wel als ik in de tuin werk, want daar heb ik heul veel aarde om me heen.
    Vandaag landde er een buizerd in de tuin, terwijl ik mijn beker thee zat te drinken. Hij bleef de hele tijd zitten en loerde maar om zich heen. En alle kleine vogeltjes waren pleite. Hem niet weggejaagd, maar doe het volgende keer wel.
    Het is nu 1 november en alle bomen (behalve de pruimenboom) staan nog in blad. En het barst van de appels, en mijn man lust geen appelmoes.
    Fijne geaarde dag. En dat het vooral maar droog mag blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. appeltaart? appelstroop? daar zijn heel veel appels voor nodig. ik probeer mee te denken..
      lijkt me wel een mooi gezicht, die buizerd

      Verwijderen
  2. ik kan mn zonnevlecht niet vinden!!! "in je kracht gaan staan"....hoe doe je dat???? dat aarden lukt me wel, ook genoeg om stevig te staan (oke, met 2 stokken, dat wel). Een heerlijk stukje, ik denk er precies hetzelfde over. Als het iemand gelukkig maakt, vooral doen.
    En heerlijk toch dat er zoveel verschillende mensen zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een zweefteef dus, en nog een slonzige bovendien. Wegwezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker toch om even je ervaring op deze manier te ventileren. Ik vind dat je het heel netjes hebt gehouden... en niks mis met af en toe even gemeen zijn, je hebt de dame niet met naam en adres genoemd. Ik krijg jeuk van 'in je kracht staan' en meer van dat soort geblaat....brrrr!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Krijg ik ook jeuk van in je kracht staan. Geen idee waar die dan zit net als de lurven 🤣.
    En zo te lezen stokt je adem eerst als je haar ziet, hopelijk kan ze wel reanimeren. Was het eenmalig en heb j er nog wel iets van opgestoken?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lot, je lurven bengelen net onder je hurken....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nee hoor want ik kan helemaal niet hurken met 2 nieuwe knieen, dus er kan ook niks onder hangen 🤣

      Verwijderen