zondag 28 augustus 2022

Rommelen.

 Ik heb eigenlijk niet zoveel te melden, die laatste rugbehandeling heeft er in gehakt. Alles doet zeer, daar was ik al voor gewaarschuwd, omdat bekken en wervels in een andere positie komen gaan andere dingen protesteren, dat moet allemaal even wennen. 

Daardoor nergens zin in en als ik wel wat doe, zoals een kast verschuiven en alles wat daar bij komt kijken  erg moe. Dus geen fietstochtjes en dus ook geen foto's. 

Gistermorgen de zolder een beetje opgeruimd, wol, kralen en borduurspullen gesorteerd, want met die hitte wilde je daar echt  niet zijn en nu kan het weer. 

Omdat  het nu dus niet meer zo warm is  kon ik lekker buiten zitten maar ja, dan is daar wel die uitgelopen struik die wel erg groot aan het worden is, dus toch maar even snoeien, op m'n dooie akkertje gedaan, dat ging goed maar aan het eind van de middag toch wel weer moe en dus maar even een dutje gedaan.

En zo rommelt een mens maar een beetje door.

Allemaal een goede, rommelige dag 🙋‍♀️

3 opmerkingen:

  1. Ja, maar het kán nu ook. Je kunt eraan toegeven want je hoeft niet voor je man te zorgen... Je zult de afgelopen jaren heel wat geforceerd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen