donderdag 11 augustus 2022

To do lijst.

 Hoe krijg je het voor elkaar dat je dingen van je to do lijstje kunt schrappen zonder er zelf veel voor te hoeven te doen?

Juist ja, door het een ander te laten doen.🤣

Zo is m'n vaatwasser gemaakt door een monteur van AEG, zo is het condenswatergaatje van de koelkast doorgeprikt door diezelfde monteur, zo is m'n auto gewassen door de carwash en zo is m'n vuilnisbak aan de weg gezet door een aardige buurman,  ik kon het  dus allemaal zittend af. 🤣

Ik heb nog wel íéts zelf gedaan, voordat ik naar de carwash ging ben ik langs het grof vuil gereden om een hoop oude troep weg te gooien, ik heb de mannen die daar liepen nog even heel vriendelijk toe gelachen maar ze lieten me rustig zelf de rommel in de containers gooien, dat was dan weer een beetje jammer ☹️🤣

Nog even een tip van de monteur voor als het condenswaterafvoergaatje ( leuk scrabbelwoord) dicht zit: probeer het eens met een tiewrap ( kabelbinder ) door te prikken die is lang en flexibel. 

Dit was het weer voor vandaag, allemaal een hele goede, niet te warme dag. 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. ja soms helpt oud vrouwtje spelen zelfs niet. Of ze hebben pijn ergens en kunnen niet helpen. Meestal is een van de andere mannen die wat komen brengen wel bereid te helpen, maar meestal is dat ook niet nodig.

    BeantwoordenVerwijderen