maandag 12 december 2022

Een goede dag.

 Gisteren een gezellige, nuttige, aangename en verhelderende zondagmiddag gehad. Hoewel het hoesten nog steeds niet over is had ik toch ja gezegd op de uitnodiging van jongste dochter om een kopje thee te komen drinken.

Ik dacht: dan kan schoonzoon meteen even een nieuw batterijtje in m'n autosleutel zetten, ik heb dat eerder wel eens zelf gedaan maar dat is een enorm gepiel ( vind ik ) en die sleutel is  inmiddels  half verkracht, hij vond het een fluitje van een cent. 

Dat was het nuttige.

Verder zijn we tot het besluit gekomen, hoe leuk  het ook altijd was (we vieren al jaren Kerst bij jongste) dit jaar geen cadeautjes te doen maar geld over te maken naar een goed doel.

Dat was het verhelderende.

En verder is het altijd gezellig daar, een kleindochter was aan het werk, jammer maar andere kleindochter kwam er gezellig bij zitten, helemaal niet van o, oma, nou dan kan ik wel even wat voor mezelf gaan doen, nee hoor gewoon leuk mee praten.

Dat was het gezellige. 

Én na een enorme hoestbui vertelde ik dat ik van die koude voeten had in bed en dat ik op zoek was naar een voetenwarmertje, bleken zij er nog eentje te hebben liggen die ze niet gebruikten dus......... vannacht heerlijke warme voeten gehad.

Dat was aangenaam en nuttig tegelijk.

Allemaal een net zo'n goede dag als ik gisteren had. 🙋‍♀️

1 opmerking:

  1. We hadden een rustige dag, veel tv opnames gekeken. Ik hiel me ook rustig omdat ik morgen naar mijn zus ga en we naar het Groote Museum in Artis gaan en dag erna weer terug. Vermoeiende dagen dus.
    Vanmorgen zelfs op de fiets naar mijn beweeglesje geweest, was minder werk om me warm in te pakken dan de autoruiten ijsvrij te maken. Ze zaal was erg koud maar gelukkig werden we goed in beweging gehouden.

    BeantwoordenVerwijderen