maandag 6 juni 2022

Film.

 Gisteren ben ik voor het eerst sinds 15 jaar weer eens naar de bioscoop geweest.

Ik had geen afspraak, er kwam geen kind op bezoek en het was geen wandel of fiets weer. 

Ik had gezien dat Downton Abbey de film hier in de buurt draaide en ik ben een fan van Downton dus.......

Ik vond het wel een stap, in je eentje naar de bioscoop 😱, de "mensen" zouden me vast heel zielig vinden.

Jammer dan, rustig laten denken, gewoon doen en ik heb me wel vermaakt. 

Is het ook voor herhaling vatbaar? Het was leuk, maar waarom zou je elf euro voor een kaartje uitgeven als je thuis Netflix hebt? dan kun je tenminste tussendoor ook nog wat te eten of te drinken pakken.

Maar goed, ik ga de films wel in de gaten houden als er dan weer eens een bijzondere film draait dan ga ik misschien nog wel een keer. 

Allemaal een goede, met veel kijkplezier dag.🙋‍♀️

En oja, ik was niet het enige oude, eenzame vrouwtje🤣 en  de film zelf was wel aardig. 

 

3 opmerkingen:

  1. Ik kijk nooit films op tv, kan me dan niet concentreren. Hooguit 20 minuten tv kijken en ik wil weer wat anders. Daarom ga ik naar het filmhuis, de film begint daar om 19.30 uur, geen voorfilms en geen reclame en ik,word door niets afgeleid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vorige Downton Abby film ben ik in m'n eentje wezen kijken. Nog man, kinderen of vrienden die dit genre leuk vinden. Inmiddels heb ik het al een paar keer gedaan om in m'n eentje een film te gaan bekijken, zelfs al een keer helemaal alleen in de bioscoop gezeten. Deze staat nog op de planning. En er komt deze zomer een film 'Mrs. Harris Goes to Paris' die ik zeker ga kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vroeger zag ik ook altijd van die zielige mensen die geen vrienden en familie hadden en daardoor alleen in de bios zaten. Nu vind ik het heerlijk om ergens alleen heen te gaan. Ik lul toch met iedereen als ik daar zin in heb. Wel weet ik dan dat ik niet moet gaan als ik mij depri voel want dan ben ik wel heel zielig zonder vrienden en familie.

    BeantwoordenVerwijderen