donderdag 30 juni 2022

Rustig.

 Gisteren was het een rustig dagje, de kilometers zaten nog een beetje in m'n benen en dus "mocht" ik van mezelf rust houden. Dat lukt dan nooit helemaal maar even een klein klusje en dan weer zitten, prima.

Het was trouwens toch veel te warm, een goede dag om verder te gaan met m'n boek: De Eeuwige bron,  in het Engels:  the Fountainhead van Ayn Rand. Nog nooit van gehoord maar ik had ergens gelezen dat het " antwoorden" zou geven en dat leek me wel interessant, niet dat ik weet waar ik antwoorden op zou moeten krijgen, maar toch.

Het speelt lang geleden en het gaat over twee architecten met totaal verschillende  karakters en dat is dan wel leuk om te lezen hoe zij in  het leven staan en met architectuur omgaan.

Het is een heel dik boek, ik lees het via de online bieb op m'n tablet, fijn omdat je de letters dan net zo groot kunt maken als wat jij prettig vindt maar lastig omdat je moeilijker zicht heb over hoever je bent in het boek. Maar ik ga stug door want ik wil wel weten hoe het afloopt en of ik nog ergens een antwoord vind.

Vandaag lunchen met twee oud collega's, leuk, zin in.

Allemaal een goede, gezellige dag. 🙋‍♀️


2 opmerkingen:

  1. Ayn Rand is een nogal controversiële schrijfster, er is heel veel over haar te zeggen. Ik laat het bij dat ze heel erg het egoïsme propageert en vooral wordt gelezen in zeer rechtse kringen. Iemand zei het is net alsof je een emmer slijm langzaam over je gezicht uitgestort krijgt. Maar ja, laat ons weten wat je ervan vond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal het laten weten maar pas als ik het boek uit heb want ik ben benieuwd waar het uiteindelijk op uit zal draaien. Gr. Ella

    BeantwoordenVerwijderen