zaterdag 28 mei 2022

Bloem?

Op de vensterbank heb een ik een paar Lotusbloem vormige cactussen/ vetplanten staan. Dat is ooit begonnen met de meest rechtse, die zat in als baby'tje in een bloemstuk wat  manlief en ik kregen toen we 50 jaar getrouwd waren, inmiddels meer dan 5 jaar geleden. De rest van het stuk  is allang dood maar deze staat er nog fris en fruitig bij en geeft dus ook herinneringen.  
 

Toen ik vanmorgen zo eens naar deze verzameling zat te kijken zag ik opeens bij een van die andere iets vreemds, groeit daar nou een bloem? 
                   Bijzonder, ik heb er helemaal geen verstand van maar dat maakt het des te spannender. Ik ben heel benieuwd wat dat gaat worden.
Allemaal een goede, spannende dag.🙋‍♀️

4 opmerkingen:

  1. ziet er uit als een aloe en dan nog iets erachter, maar dat weet ik niet. Ik heb er 2, pas gekocht, die allebei op een lange steel kleine bloemetjes hadden (als je op je foto gaat staan, je rechtermuisknop klikken, dan komen er foto's van internet en zie je van alles over de planten)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo wat spannend, leuk. Ik ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je dezelfde als mijn zus hebt en daar lijkt het wel op wordt de stengel wel 50-70 cm hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi, een bloeiende cactus. Maak je nog een foto als de bloem open is? Ik heb al wel 40 jaar een grote rotscactus, als stekje gekregen. Vaak kijk ik of er knoppen inzitten maar ze bloeien niet makkelijk in de vensterbank.

    BeantwoordenVerwijderen