vrijdag 20 mei 2022

LOL.

 Vannacht lag ik nog even over het stukje van gisteren na te denken en hoe langer ik nadacht hoe meer ik er van overtuigd raakte  dat de bejaardenhuizen terug moeten komen. 

Ook al omdat ik een intervieuw op tv had gezien met Jet Bussenmaker, Voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving. Het ging over het personeelstekort in de zorg en zij had allemaal plannetjes bedacht om het op te lossen. 

O.a een zorgdienstplicht 😯voor jongeren voordat ze aan hun eigen carrière gaan werken,  thuiszorgmedewerkers meer uren laten werken, die werken zich al uit de naad. ☹️ en familie, buren en kinderen zullen toch écht meer moeten gaan doen. Ik dacht: lieve schat in wat voor wereld leef jij? Daar gaat toch niets van terecht komen? Of ben ik nu erg pessimistisch? 

Nee, de bejaardenhuizen moeten terug en ik wil er wel in,  het eerste wat ik dan ga doen is een club oprichten, de LOL club.

De LAUGHING OLD LADIES club. Ik zie ons al helmaal zitten met een lekker glaasje  van het een of ander. 🍸  Haartjes in de krul, voetjes verzorgt, laat de boeren maar dorsen. 🤣

Of weten jullie een betere naam? 

Allemaal een hele goede, vrolijke dag. 



8 opmerkingen:

  1. Mijn kinderen wonen Down Under,momenteel mantelzorg ik mijn oudere broer en zussen, vrienden zijn veelal van dezelfde leeftijd en zijn allemaal blij dat we nog redelijk voor onszelf kunnen zorgen.
    Dus op een gegeven moment in een bejaardenhuis, liefst een vrolijke, sluit ik me graag bij de club aan!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben mn koffers al aan het pakken!!!
    dat soort politiekelingen heeft geen idee hoe het in het echt toegaat, die zitten in hun bubbel die niets met de werkelijkheid te maken heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed zo, ik geef wel een seintje als het zo ver is.😃

      Verwijderen
  3. Ik zou een dansclub oprichten. iets met Zuid-Amerikaanse muziek en dan de heupen los of klassiek ballet. en natuurlijk op onze leeftijd gericht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat wordt heel erg lachen, ik heb al zeker 20 jaar niet meer gedanst🤣

      Verwijderen
  4. O heerlijk. Ik ben het zo ontzettend met je eens. Ik stap er ook zo in en heb gelukkig geen verzorgingshuisfrustratie opgelopen tijdens mijn werkzame loopbaan daarbinnen

    BeantwoordenVerwijderen