woensdag 25 mei 2022

Wat moet je er mee?

                             Dit artikel stond laatst in de Volkskrant,  gaat nog  heel lang door maar de man is uiteindelijk overleden.

            Niet alleen varkensharten maar nu willen ze ook varkensnieren bij mensen  gaan transplanteren. Althans in de V.S en in Duitsland zijn daar plannen voor. Niet in Nederland, hier zijn dit soort ingrepen verboden. 

Ik heb heel lang naar dit stuk in de Volkskrant zitten kijken, wat moet je daar nou mee? Is het goed om dit te doen? Kun je al het geld wat dit kost niet beter voor andere dingen gebruiken? 

Als je dat aan een medisch onderzoeker zou vragen dan zou die onmiddelijk zeggen :"natuurlijk is dat hartstikke goed want men  leert hier heel veel van en dat kan in andere gevallen weer van pas komen " En daar heeft hij ook gelijk in want als er nooit geëxperimenteerd zou zijn dan zouden we niet zijn waar we nu zijn.

Ik zou zeggen:" Ga eerst de reguliere zorg goed organiseren " mijn moeder heeft me altijd geleerd: je kunt je geld maar 1 keer uitgeven.

Ik weet het af en toe niet meer hoor, ik zie  en hoor wel vaker dingen langs komen dat ik denk is dat nou écht nodig?  Huizen, boten, auto's, schilderijen die miljoenen kosten terwijl er mensen zijn die nauwelijks rond kunnen komen. 

Ik zal het wel niet snappen, wat ik wel snap is dat ik straks naar de kapper ga en dat is wél nodig, althans dat vind ik. 🤣

Allemaal een goede en als je haar maar goed zit dag.🙋‍♀️

1 opmerking:

  1. Wat schrijf je toch heerlijke blogjes om over na te denken. En inderdaad er is in onze moderne wereld zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb er ook vaak niet zo 123 een antwoord op voor mezelf. Maar het is wel goed om open te blijven staan voor alle argumenten. En ik denk dan wat is voor mij nou de meest essetiele ethiek om erop los te laten. Als ik weer zin heb schrijf ik daar misschien eens een nlogje over. 🤔

    BeantwoordenVerwijderen