vrijdag 6 mei 2022

Giro.

 Vandaag start de Giro d'Italia weer. Leuk. Manlief en ik keken daar altijd naar. 

Ik vond het om twee redenen leuk om naar te kijken, net zoals naar de tour de France; er doen Nederlanders aan mee en ze doen het nog goed ook, hoe gaat Tom Dumoulin het doen? en het was altijd leuk om naar de omgeving waarin ze fietsen te kijken.

Ik ga wel weer kijken maar niet als het mooi weer is dan ga ik liever naar buiten, dan zal het de samenvatting worden maar als het regent dan gaat de tv weer aan. Wat is het trouwens al lang droog he? Ik loop alweer met m'n gietertje de nieuwe plantjes een beetje te verwennen.

Vandaag komen dochterlief en schoonzoonlief om de heg te snoeien, de afgelopen jaren deed ik dat zelf, ik vind het leuk werk en je ziet het opknappen maar omdat m'n lies nog steeds niet mee wil werken ( de fysio zegt dat ik geduld moet hebben๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿ˜–) komen zij nu helpen, fijn.

Het wordt dus een drukke, gezellige dag ๐Ÿ˜€

Jullie allemaal ook een goede, gezellige dag. ๐Ÿ™‹‍♀️

5 opmerkingen:

  1. Geduld is ook niet mijn sterkste kant ๐Ÿ˜
    Mijn vinger die 2 weken geleden is geopereerd gaat best goed maar niet snel genoeg naar mijn zin, moet er veel rekening mee houden en dat deed in maandag en gisteren niet, dus vandaag meer pijn en zal maar een rustdagje inlassen en voor het eerst buiten gaan zitten. Het duurt altijd even voor de zon op het plaatsje komt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben supergeduldig, je mag best wat van me hebben (hoef het niet terug),
    Ik keek ook met mn man naar wielrennen vanwege de mooie omgeving en het harde werken wat wielrenners doen
    Fijn dat de heg wordt gesnoeid, volgende maand komt de tuinman weer om alles wat uitgebloeid is weg te halen, net als het onkruid.
    Sterkte Lot, jij ook wat geduld van me???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil heel graag wat van je hebben, geduld hebben was nooit m'n sterkste kant, bij mij moet altijd alles nu en meteen. Tja zo werkt het niet.

      Verwijderen
    2. Ja heel graag Berber. Veel dingen ben ik heel geduldig mee zoals bij koken en borden opmaken en in huis accessoires mooi schikken. Ook in mijn werk als lay-out specialiste kon ik heel h geduldig met diverse programma's om het perfect te maken.
      BV bij de kassa in supermarkt heeft mijn dochter me wel eens naar buiten gestuurd en zelf de betaling gedaan omdat ze mijn gezucht en gesteun zat was. ๐Ÿคฃ

      Verwijderen