dinsdag 19 juli 2022

Heet.

 Ik heb voor het eerst in m'n leven iets wat ze tegenwoordig een  quilty pleasure noemen, ik kijk naar B&B Vol Liefde. Een programma op RTL vier waarin Nederlanders met een  B & B in het buitenland  een nieuwe liefde zoeken.

Ik heb nog nooit eerder naar zo'n soort programma gekeken maar tijdens het zappen kwam ik het tegen en ik ben blijven hangen. 

Zoals ik hier al eens eerder heb verteld vind ik het leuk en interessant om te zien hoe mensen zijn en doen. Ooit heb ik een cursus psychologie gevolgd en laatst heb ik er over na zitten denken om het weer op te pakken. 

Nou, bij dat B & B Vol Liefde kan ik m'n hart ophalen,

Wat een types lopen daar rond, echt heel bijzonder en of zo'n programma nou echt iets toevoegd of oppervlakkig is of nergens over gaat, het kan me allemaal niet schelen, het is een prima item om de zomer mee door te komen. Wat het voor mij ook leuk maakt is dat die B &  B 's in verschillende landen zijn dus dan zie je ook nog wat van de omgeving en daarom kijk ik ook naar de Tour de France, als ik niks anders te doen heb tenminste. 

Dus.........heet buiten? Geeft niks, ik vermaak me wel maar ik ben wel blij dat het maar van korte duur is en dat ik  zelf weer op de fiets kan stappen.

Allemaal een goede, koele dag 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Binnen in de kamer is het goed te doen. Boven de slaapkamer is niet leuk straks. Nu alles dicht maar ook zonwerende gordijnen helpen nauwelijks. Rond 8 is de zon daar weg en gaan we er wat ventilatoren neerzetten met bevroren flessen water erbij. Zal iets helpen en verder wachten we tot het beter gaat. Geen dingen te doen vandaag en ik heb heel veel lees achterstand, prima dag om dat in te halen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom tijd te kort en vergeet dan eens naar zulke programma's te kijken die ik ook wel ongecompliceerd leuk vind.

    BeantwoordenVerwijderen