donderdag 24 maart 2022

De kogel.

 Ja hoor, de kogel is door de kerk, een paar dagen geleden ben ik lid geworden van Netflix. Ik was dat gezap zo zat, ik wilde gewoon wat nietszeggende afleiding. 


Nou, dat is gelukt, ik vond meteen een goede serie, THE LEGACY. Een Deense serie over familie perikelen en ik schaam me helemaal hartstikke dood want ik heb in een paar dagen tijd 3 seizoenen bekeken. 🙈

Nou ja, wat kan mij het schelen, ik heb ook gefietst en van het mooie weer genoten maar in huis heb ik dus niet zoveel gedaan dat moet vandaag maar weer eens gebeuren. Alhoewel..........dat loopt niet weg. 😀

Allemaal een goede, zonnige dag.🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Geniet ervan! Het is heerlijk iets te kunnen kijken zonder dat er steeds reclame doorheen zit! Lekker verder kijken als je een goede serie vindt en geen eindeloos geleuter en vreselijk wereldnieuws!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Legacy hebben we een paar jaar geleden al gezien gewoon op TV.
    Wij houden er eigenlijk wel van om een week te wachten voor de volgende aflevering komt. We nemen ook wel eens op omdat die later worden uitgezonden of omdat er 2 programma;s zijn die we allebei willen kijken.
    Alleen Belgie en BBC kunnen we niet opnemen, die mogelijkheid zit niet in Digitenns en daarom hebben we ook een ander kastje waar we wel mee kunnen opnemen.
    Tijdje geleden was er op Belgie Manhunt en door een storing hebben we het laatste half uur van de laatste aflevering niet gezien.
    Gelukkig is hij nu op Nederland en omdat het ook zo'n aardige serie kijken we hem gewoon weer helemaal opnieuw

    BeantwoordenVerwijderen