vrijdag 18 maart 2022

Even bijpraten.

 Zoals ik al zei; ik wil het niet over m'n ongemakjes hebben, het stelt allemaal niks voor, ik zit gewoon niet zo lekker in m'n vel en ik weet ook precies waardoor dat komt. 

Ik heb nog steeds last van m'n lies maar omdat ik het haat om naar de dokter te gaan ga ik eerst zelf dokteren. Ik denk dat ik een overbelaste spier heb en die moet je dan rust geven , een lange wandeling zit er niet in en dat mis ik heel erg. De hele week doe ik al  voorzichtig en rustig aan en dat helpt, m'n been dus, maar niet m'n hoofd. 😨

Ik heb al eerder rustig aan gedaan maar dan ging ik toch weer te snel "normaal" doen, ik dwing mezelf nu om meer tijd te nemen om die spier meer rust te geven. ☹

Fietsen ging ook niet want m'n fiets is stuk, de afgewaaide dakpan is nog steeds niet gerepareerd en  wat me ook niet lekker zit is het volgende: vorige week was ik jarig (75) dat kon toen niet gevierd worden vanwege twee coronagevallen in de familie en dat gaan we nu dus morgen doen maaaaaaaaaaar...... ik vind het vreselijk om in de belangstelling te staan, ik zie daar echt heel erg tegenop en nu dus ook geen partner meer om je een beetje achter te kunnen verschuilen.😰

Niet vieren is geen optie, dat vinden de kinderen niet goed en is natuurlijk ook ongezellig, zeker in deze tijd moet je er wat van maken en dus had ik bedacht om te gaan  High Tea'en, drie weken geleden leek me dat een goed  idee maar nu denk ik: waarom wilde ik dit ook al weer???  verder hebben de kinderen zelf een cadeau bedacht, hoe ga ik dit vinden? ( niet de eerste keer dat ik dacht: wat moet ik hiermee? 🙉 ) 

Kortom: geen lekker rustig gevoel in m'n lijf maar absoluut geen onoverkomelijke dingen, het komt allemaal wel weer goed en sóms lossen problemen zich vanzelf op, vorig weekend gaf de verwarmingsketel verschillende keren storing aan en na een paar dagen op de resetknop gedrukt te hebben doet ie nu  weer normaal. Hij wél.  😖😂

Afijn, zoals ik al zei: het stelt écht niets voor, alleen maar  luxe problemen. Het komt allemaal wel weer goed, de zon schijnt dus vanmiddag lekker buiten zitten.

Allemaal een goede, zonnige dag, 🙋‍♀️


3 opmerkingen:

  1. Het stelt zeker wel wat voor. Veel! Het is wat jij voelt en dat is echt nogal logisch allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ff je eigen resetknop zoeken en indrukken?
    en nog gefeliciteerd met je verjaardag, dat zijn nu dagen waar je aan moet wennen om dat alleen te doen en dat is niet leuk. En gewoon er aan toe geven als je niet lekker in je vel zit, je bent slim genoeg om daarna "gewoon" weer verder te gaan.
    En geniet van wat je kinderen voor je hebben bedacht, heerlijk dat ze dat doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja het zijn geen wereldproblemen maar je zit er wel mee.

    Ben wel erg benieuwd wat je cadeautje wordt.

    Twee jaar geleden zou ik een beeldje krijgen van mijn dochter, zouden we gaan kopen in Sluis waar een leuke winkel daarvoor zit, helaas gooide C toen roet in het eten. Vorig jaar helemaal niks aan mijn verjaardag gedaan.
    Vorige week kwam ze wel met ceadeau een beeldje van koetje met kalfje. Zelf gemaakt op een 3 D printer door schoonzoon en beschilderd door dochter in paar kleuren paars zoals delen van de woonkamer.
    Zo blij mee

    BeantwoordenVerwijderen