donderdag 31 maart 2022

Podcasts.

Ik weet niet of er hier nog meer mensen zijn die wel eens naar een  podcast luisteren? Ik wel, eigenlijk ben ik er een klein beetje verslaafd aan geworden. Ik heb nu weer nieuwe ontdekt, DE SAARPODCAST. Het is van het tijdschrift : SAAR, 50+ maar nog lang niet dood. Alleen de titel vind ik al hilarisch.

 En: BUITEN DE MUREN, Een verslaggeefster heeft twee gedetineerden een jaar lang gevolgd, van vlak voor ze vrij komen tot een jaar later. Heel interessant , hoe vergaat het hen? 

In de Saarpodcast bespreken drie vrouwen verschillende onderwerpen maar op een vermakelijke manier. Met de meeste dingen steken ze de draak, ik heb hardop zitten lachen.

Ik heb nu 1 aflevering gehoord maar ik ga de volgende ook luisteren, ben benieuwd of die ook leuk zijn.

Lekker om binnen bij de warme kachel te beluisteren.😬 liever in de zon natuurlijk maar die is er nu even niet. 

Allemaal een goede , warme dag.🙋‍♀️

5 opmerkingen:

  1. Ella, een podcast beluisteren is mij helemaal niks. Ben doof, en dan is het het me de inspanning echt niet waard. Iets lezen... zoals een weblog... dat is andere koek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik vind dat ook leuk. Meestal combineer ik het met het doen van een klusje of als ik met een hobby bezig ben. Buiten luister ik niet naar podcasts, dan geniet ik van de natuur. Er zijn zoveel leuke, tis maar net waar je interesse ligt. Ik luister graag naar Gijs Groenteman, maar ook allerlei radioprogramma's luister ik terug als podcast. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nog nooit naar geluisterd en dat gaat ook niet veranderen. Ik heb last van oorsuizen en al moeite om mensen gewoon te verstaan. En ook geen behoefte om naar meningen van anderen te luisteren die me niet echt boeien.
    Lezen doe ik wel, heel graag ook en veel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Afgelopen week via de NPO1 app een podcast Binnen de muren beluisterd. Ik doe het als ik mijn oefeningen doe.
    Vind het net als luisterboeken leuk maar weet niet zo goed wanneer ik kan luisteren. Vergeet het ook vaak en we luisteren ook al veel naar de radio overdag.
    De Saar . . . gaan ik opzoeken

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik luister nog geen podcasts maar mijn man wel en is ook fan. Ik denk dat ik er vast een keer aan ga beginnen, misschien vd zomer wel als ik buiten zit.

    BeantwoordenVerwijderen