zondag 20 maart 2022

He, he......

Zo, weer een dagje verder en het rottige gevoel begint een beetje weg te ebben, m'n lies houdt zich rustig, m'n fiets is gemaakt én het spannende verjaardagsfeestje is voorbij. 

Ik weet het: in vergelijking met anderen  stelt het allemaal helemaal níks voor, níets om je druk over te maken, níets om zenuwachtig van te worden, níets om ook maar een seconde langer over na te denken maar het probleem is: dat doe ik dus wél, dat wil ik niet en ik spreek mezelf dan ook bestraffend toe maar dat helpt niet. 

Maar goed, de rust is nu wedergekeerd.  



Het was gisteren bij de High Tea heel gezellig, m'n hele familie was er, nou zijn dat er helaas niet zoveel meer, natuurlijk waren  m'n kinderen en kleinkinderen met aanhang er,   ( ik schrijf wel "natuurlijk" maar in heel veel families is dat niet zo "natuurlijk" ) én m'n  broer (84) en schoonzus , zij zijn alleen nog maar over van de twaalf die er ooit waren. We waren thuis met z'n zessen en die dan allemaal dubbel. Tja, als je de jongste van het gezin bent en ook nog een achteraankomertje dan gaat dat zo in het leven.

Maar zoals ik zei: het was heel gezellig, iedereen heeft gesmuld en leuk zitten praten en dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben , dat het allemaal in goede harmonie verloopt en dat er geen ruzie of andere nare dingen zijn ( we hebben de buitenwereld even gelaten voor wat het is) 

Kortom, tevreden😊😊😊

Allemaal een goede, tevreden dag🙋‍♀️

P.s. over de cadeautjes valt ook nog wel iets te vertellen maar dat komt later.😃 ( Noemen ze dat niet een " cliff hanger ??? "🤣🤣🤣)

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat verjaardag prettig verlopen is.

    En ja ben nu wel heel nieuwsgierig naar de cadeautjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb regelmatig ook geen zin in bloggen en doe het dan gewoon niet. De zin erin komt meestal vanzelf weer terug. Nog gefeli hoor en fijn dat het leuk was samen. En het beste met je lies. Kan volgens mijn amateurisme ook een versleten heup zijn. Het beste ermee.

    BeantwoordenVerwijderen