dinsdag 5 april 2022

Druk.

 De afgelopen dagen ben ik druk geweest met dingen die ik vreselijk vind. 

Zoals ik al vertelde ben ik vorige week al naar de huisarts geweest en nu heb ik afspraken gemaakt bij de podoloog, de fysiotherapeut, de tandarts én de apotheek voor materiaal want  ik ben nu  moed aan het verzamelen om , en ja het hoge woord moet er dan toch maar eens een keer uit, de bekkenbodemspecialist. Ik hoef hier niet uit te leggen wat dat betekent want ik denk dat iedereen het wel begrijpt  er wordt alleen nooit over gesproken. 

De kapper en de pedicure stonden al in de agenda. 

Een paar van van deze dingen zijn door de toestanden met manlief in het slop geraakt. 

Ik ben dus druk maar het moet nu maar eens allemaal gebeuren dan is het voor de zomer begint misschien allemaal een beetje klaar. 

Afspraken maken is tegenwoordig niet zo simpel, je krijgt bijna nergens meer een levende ziel aan de lijn, of je zit heel lang in de wacht of het moet via internet of je kunt pas over 6 weken terecht. Het lukt allemaal wel maar ik vind het soms maar een hoop gedoe. 

Afijn, we gaan gewoon door. 

Allemaal een goede, gezonde dag. 🙋‍♀️

P.s eigenlijk is dit wel een heel persoonlijk stukje geworden, ik twijfel of  ik ik het moet laten staan, in andere blogs gaat het meestal over gezellige of leuke dingen. 

Nou ja, wel zien wel.

7 opmerkingen:

  1. Gewoon laten staan. Het leven is niet altijd zonneschijn en als er alleen maar over leuke dingen geschreven gaat worden krijgen mensen een verkeerd beeld van hoe het er in het leven aan toegaat. Kunnen ze depressief van worden als ze bij henzelf iets niet gemakkelijk gaat want "bij anderen lees ik alleen maar leuke dingen". Ik reageer niet vaak, lees wel graag jouw stukjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je reactie. Leuk om kennis met je te maken. 😀

      Verwijderen
  2. Laten staan, niks te persoonlijk, 60 % van de vrouwen van 70 plus heeft hier mee te maken. Het is dus heel gewoon en niks om over te moeten zwijgen .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat hoef je zeker niet uit te leggen. Maar het gekke is dat ik nog nooit van een bekkenbodemspecialist heb gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Google maar eens, ik heb geen idee of het zin heeft, we gaan het meemaken.🤔

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja een bekkenbodumspecialiste heeft zeker zin. Ongeveer 15 jaar geleden had ik vaak blaasontsteking en AB werkte niet voldoende. Bleek niet goed uit te kunnen plassen (net zoals dat bij mannen veel voorkomt).
    Je oefeningen moet je echt even goed doorkrijgen en ik deed ze ook echt vaak en nooit meer blaasontsteking gehad. Maar het druppelen heb ik sinds paar jaar ook last van en heb nu een app die goed helpt om de oefeningen vak te doen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind jouw blogjes juist altijd zo mooi en echt. Dat trickert me omdat ieder mens altijd van alles meemaakt en we elkaar zo herkennen en erkennen

    BeantwoordenVerwijderen