donderdag 22 september 2022

Het Koningshuis.

 Vandaag heb ik zin om het eens lekker over het Koningshuis te hebben en dan niet over  of het wel of niet moet blijven bestaan,  daar heb ik geen mening over want als ik de discussies hoor dan denk ik dat ze allemaal gelijk hebben, ze zoeken het dus maar lekker uit. 

Nee, ik wil het over hun kleding hebben. Iemand zei dat Amalia een jurk van 100 euro aanhad en een hoedje van haar moeder, is dat echt zo? Dat was toch cynisch  bedoeld denk ik? Snap ik het niet? ik weet het niet, ik volg het allemaal niet zo maar ik zou dat eigenlijk wel grappig vinden. Dat die meiden wel vaker in de kledingkast van hun moeder struinen zie je wel vaker en gelijk hebben ze. M'n zuster en ik deden dat ook waarbij zij dan altijd m'n naaldhakken beschadigde. :-(

Maar er was iets wat me opviel, het is me al heel vaak opgevallen en ik heb er nog nooit iemand over gehoord, ik weet er dus ook geen antwoord op. 

Bij dit soort gelegenheden zie je altijd dat de koningin en in dit geval ook Amalia en ook Laurentine een soort ridderorde in hun taille dragen. Aan de linkerkant.  


Moeten ze dit? Vast wel,  maar waarom in hun taille?

Ik heb ook wel eens gezien dat die sjerp er mee vast gespeld zat en toen dacht ik : o daarom, dan heeft het een functie maar dat was deze keer niet zo. Dus waarom in de taille?

En dan nog even  over de kleding zelf: Amalia zag er leuk uit ( 100 euro of niet ) maar deze keer vond ik Maxima minder, die enorme omslagdoek, alsof het hartje winter was en de kleur stond haar ook niet, vond ik. Jammer want meestal kan ik haar stijl wel waarderen. Maar dat is mijn mening en de zogenaamde experts heb ik niet gehoord of gezien want zoals ik al zei: ik volg het allemaal niet zo.

Lekker belangrijk allemaal 😜 maar dat mag ook wel een keer.

Allemaal een goede, mooi aangeklede dag.💁

                             P.s. ik kwam ook nog deze foto tegen, 

                               Sylvana Simons tijdens prinsjesdag. 

                                      Het is toch heel bijzonder.😀


                                       


4 opmerkingen:

  1. Leuk blogje. De omslagjurk van Maxima was alleen als ze zat wel mooi, over schouders tot taille maar de kleur niet echt. De babyroze badjas, die ook nog eens erg lang was van Laurentien was ook niet zo'n goed keus. Zouden ze dat expres doen zodat er lekker veel over geschreven wordt?
    Omdat ik het commentaar wel wilde lezen van "experts" googelde ik en kwam op de site www modekoninginmaxima.nl terecht. Veel plezier ermee als je gaat kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vond de jurk van Maxima wel mooi, maar dan als het vriest, het hoedje vreselijk. Amalia en Laurentien hadden beter kunnen wisselen, de jurk van Amalia te oud voor haar en de jurk van Laurentien te jeugdig. Hoedje van Amalia bah...en net of Laurentien een strik in haar haar had. En Sylvana heeft een soort kippenpootjes...
    Zo, ik ben het kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen