woensdag 28 september 2022

Je bent aan de beurt.

 Ik heb al heel wat boeken van Loes de Hollander gelezen. Ik lees ze altijd met veel plezier, ik vind het goede boeken met goede verhaallijnen maar ik vind ze ook altijd een beetje braaf. 

Tot ik,  JE BENT AAN DE BEURT las. Dat is een en al seks en geweld. Het gaat over een paar seks beluste en gewelddadige mannen die door een paar vrouwen te grazen worden genomen.



Ik wist niet wat ik las, dat ben ik toch niet van onze Loes gewend. Af en toe werd het me gewoon  teveel en moest ik het even weg leggen maar ik heb het wel met veel plezier gelezen want je weet van Loes dat het altijd weer goed komt. 

 Als ik naar psychologie les ga kom ik in de hal van de universiteit altijd langs de boekwinkel en ik kan het niet laten om dan even naar binnen te lopen, maar ik weet nooit welke ik moet kiezen en ik vind ze te duur voor een miskoop en dus lees ik maar via de onlinebieb. Allemaal een goede dag met veel leesplezier want er is niets lekkerder dan een goed boek.🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Ik vergeet zo vaak te lezen, of het licht is niet goed of of of.
    Ik heb al een loeplamp naast me staan met licht en dat gaat prima maar je kan niet zomaar lezen, elke keer boek verschuiven om de goede vergroting te krijgen. Sinds 2 weken een aparte leesbril en daarmee lees ik een stuk beter maar heb nog steeds veel licht nodig.
    En ik haak veel in de avond bij de tv.
    Het mozaiek haken van een kussenovertrek is af. Nu aan een muts bezig maar daar moet je echt je aandacht bij houden en kan ik alleen overdag en dan heb ik zoveel andere dingen te doen.
    Vandaag hoop ik 2 zomerrokken af te maken, kunnen ze meteen bij de andere zomerkleding op zolder.
    Dan begin ik aan een coltrui de lap ligt me al aan te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees zelden een thriller van een Nederlandse schrijver. Van Loes den Hollander heb ik een keer iets gelezen maar kon me niet boeien.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen