donderdag 2 maart 2023

Apparaten.

 Ik heb iets verkeerds aangeklikt en nu kan ik hier geen foto's meer plaatsen. Ik heb gezocht en gezocht maar ik kan niet vinden hoe ik dat weer kan herstellen en ik baal daar van.

Ik zou toch beter moeten weten want het overkomt me wel vaker dat ik berichtjes maar half lees en al geklikt heb voordat ik goed gekeken heb wat ze nou precies van me willen en nu zit ik met de gebakken peren. 

Laatst had ik ook al problemen met m'n mobieltje, het moest geüpdatet worden en daarna opnieuw ontgrendeld, alleen nog even de simcode invoeren maar  als je dan vergeten bent dat er een half jaar geleden een  nieuwe simkaart in gedaan is dan kun je invoeren tot je een ons weegt maar dan lukt het niet. 

Na een halve slapeloze nacht schoot me de nieuwe simkaart te binnen en lukte het alsnog.

Gisteren wilde ik  via de digid de gemeentebelastingen even betalen maar inloggen lukte niet en ik maar denken dat dat aan mij lag, pas smiddags stond er een berichtje dat de site overbelast was omdat iedereen direct op 1 maart zijn belasting ging invullen of zoiets.

Af en toe heb ik zo'n hekel aan al die apparaten dat ik ze allemaal in een hoek wil gooien.

Allemaal een goede, zonder ergernissen dag.🙋‍♀️

3 opmerkingen:

  1. Met mijn telefoon had ik ook bij een update iets geaccepteerd dat achteraf niet zo goed uitpaktte. Ik wil zelf een bureaublad foto kunnen instellen (op dit moment een eigen mooie orchidee bloem, niet een phelanopsis) en dan als vergrendelscherm mag een caroussel . Maar ik had constant wisselende foto's. Dochter heeft deel wel weer goed gekregen maar de meldingen die van apps oppoppen staan nu in negatief waardoor ik ze niet kan lezen. Daar weten we nog geen oplossing voor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ergernis...
    Die simcode hou ik simpel: de fabriekscode. Ja, ik héb al een inlogcode voor de mobiel zelf uit mijn hoofd moeten leren, en dan nog een tweede er achteraan -- nee dank u.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is mij ook een keer gebeurd al geklikt op iets zonder goed te kijken. Dat hoop ik nooooit meer te doen.

    BeantwoordenVerwijderen