vrijdag 12 mei 2023

Apparaten.

 Vanmorgen weer eens met de DIDID en Mijn  Overheid in de weer geweest. 

Ik ga het hier allemaal niet na vertellen maar het was weer een heel gedoe met updaten hier en koppelcode daar, apparaat zus, inlogcode, telefoon, en  dat alles alleen maar om vervolgens te lezen dat je moet betalen. ☹️

Het zal wel aan mij liggen, ik zal er wel te oud voor zijn, ik zal het systeem  wel niet snappen, net zoals ik niet snap dat ik opeens niet meer kan printen. HOEZO? Ik heb niets bijzonders gedaan! 

Ik word er soms zo moe van. 

Met die DIGID is gelukt, ik heb gelezen wat ze me te melden hebben maar voor die printer moet  ik echt hulp gaan zoeken.😡

Nou ja, er zijn ergere dingen in de wereld.

Allemaal een goede, gezellige dag.🙋‍♀️

4 opmerkingen:

  1. In mijn medische dossier van de huisarts kon ik doorlinken naar iets met ZorgOnLine, maar daar kon ik niet meer inloggen met DIGID en dan sms code als controle, nu moest er iets met een app of andere code. Nog geen tijd of zin gehad om het verder uit te zoeken.
    Gelukkig kon ik bij de belasting en zorgverzekering nog wel gewoon inloggen met DIGID

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel blij dat mijn man de digitale taakjes doet, ik heb er een hartsgrondige hekel aan. Zouden we met zijn allen niet moeten weigeren om nog mee te doen i.p.v. te zeggen dat we met onze tijd moeten meegaan. Volgens mij kan er niet veel goeds van komen als alles gedigitaliseerd is. Ben ook een beetje bang voor alle controle die het allemaal meebrengt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach onze ouders gingen ook met hun tijd mee, anders zouden we nu nog steeds zonder wielen zitten 😁.
      Ik ben van 1950 en heb dus al veel zie komen.
      Toen ik paar weken geleden in museum was en geen koffie uit de automaat kon halen omdat mijn pas niet voor contactloos betalen geschikt was en ik ook daarvoor overstag gegaan.

      Verwijderen
    2. Da's nou net het probleem, als iets niet meer lukt of moeilijk wordt gaan we overstag, net zo lang tot we helemaal afhankelijk zijn.
      Heel gevaarlijk!

      Verwijderen