maandag 22 mei 2023

Kerstrozen.

 Is het gek als je nu nog steeds Kerstrozen hebt staan? Ik kan het nooit over m'n hart verkrijgen om planten die het nog wel aardig doen, weg te gooien.

Dus na de Kerst gingen de Kerstrozen naar de logeerkamer maar toen kwamen er beestjes in, een soort fruitvliegjes, elke dag was m'n vensterbank bezaaid met lijken ( helemaal niet overdreven hoor🤪) dat wil je niet, maar weggooien ook niet en dus staan ze nu buiten. Op een tafeltje in de schaduw want volgens mij kunnen ze niet goed tegen zon, sinds ze er staan heeft het nog niet geregend, ik ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren.


Zoals jullie zien heb ik ooit zonnetjes verzameld om die saaie muur op te vrolijken. Er hangen er nog meer maar daar ging het nu even niet om.

Allemaal een goede, vrolijke dag 🙋‍♀️

Lot, een uur wandelen is inderdaad best wel lang maar voordat het gedonder met die lies begon kon ik dat makkelijk, op m'n sloffen 😂geen centje pijn en nu vind ik het een beetje lastig om te accepteren dat dat niet meer gaat.

Berber ik heb bewondering voor je 

3 opmerkingen:

  1. Ja accepteren dat je toch echt (veel) minder kan dan jaren geleden vind ik ook echt moeilijk. Ook steeds vaker pauze moeten nemen vind ik lastig, het schiet gewoon niet op de dingen die je in huis van plan bent te doen en dan eind vd dag constateren dat het echt niet lukt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. en mijn witte kerstroos staat nu in de keuken mooi groen te zijn. Misschien zet ik hem wel buiten en kijk wat er dan gebeurt want in de keuken staat hij een beetje in de weg maar ik kan het zelden over mijn hart krijgen een plant zomaar weg te gooien

      Verwijderen
  2. O Ja die kerstrozen zijn eindeloos. Ik had er jaren geleden een hekel aan want kreeg ze van mijn schoonmoeder. Nu de frustraties over mijn ex over zijn is mijn weerstand tegen de kerstroos ook over. Ghaghagha. Zo zie je maar alles komt voort uit d oorzaken en omstandigheden.

    BeantwoordenVerwijderen