maandag 28 november 2022

Muziek.

 Ja, het was gisteren echt een leuk dagje🤔, eerst al dat sombere blogje daarbij dat sombere weer en toen kwam ik ook nog op het lumineuze idee om tijdens het koken, ik kook het liefste s'morgens (en met harde  muziek ) zodat ik het s'avonds alleen nog maar even in de oven hoef te schuiven of zoiets, maar ik kwam dus op het geweldige idee om het liedje wat we gedraaid hebben tijdens de crematie van manlief op repeat en op vol volume aan te zetten.

En daar stond ik dus met de tranen in m'n ogen ( niet van de uien) een rode kool ovenschotel in elkaar te flansen. Zie je het voor je?

Een oude vrouw in d'r ochtend kloffie,  Elvis Presley luid door de keuken, tranen die over haar wangen biggelen en roerend in een pan rooie kool.

Verder gaat het wel goed met me hoor.😀

'Middags ben ik lopend naar de bioscoop gegaan en heb daar de film Emily gezien over het leven van Emily Brontë, ik wist eigenlijk niets over haar en Wuttering Heights zal ik ooit wel eens gelezen hebben maar daar weet ik ook niets meer van.

Eigenlijk is het niet zo mijn genre maar ik heb vanaf het begin met veel belangstelling en geboeid naar deze film gekeken, zeker een aanrader.

Dus al met al een prima dag.

Allemaal een goede, boeiende  dag.🙋‍♀️

1 opmerking:

  1. Ja logisch dat je daarvan in tranen bent, je weet wel dat het bij het rouwprocess hoort maar toch zal het je soms overvallen.

    Vandaag een rommelig dagje, vanmorgen uurtje bewegen rondom de stoel, vond het spelletjes deel niet zo leuk deze keer, met ballen in gaten en pillonen gooien op zich wel leuk maar we moesten veel te lang op elkaar wachten en daar kreeg ik het koud van.
    Nu even wat eten en dan naar kapper en boodschappen doen in de dichtsbijzijnde grotere stad. Spruiten zijn in de aanbieding en dan kopen we paar kilo want H is er gek op en ik lust ze niet. Maar fijn in de vriezer te hebben

    BeantwoordenVerwijderen