maandag 14 november 2022

Note to self:

 Nog maar een borduurwerjek afgemaakt waar ik een paar jaar geleden aan begonnen was, ik heb het in de wc gehangen, vond ik wel toepasselijk. Het is een vrij klein werkje en heb er eigenlijk spijt van dat ik het niet veel groter gemaakt heb want af en toe is het wel eens goed om dit tegen jezelf te zeggen. Ik twijfel nog of ik het nog een keer ga maken maar dan veel groter.

             Foto heeft een rare gele kleur, in het echt is ie veel lichter.

                            Dit boek mag voorlopig nog even blijven.

Het is het verhaal van een deels waargebeurde geschiedenis  van drie generaties koppige Friezen met een pijnlijke geheim.

Een jonge vrouw groeit op in de jaren dertig en ondanks de crisis kent haar leven weinig zorgen. Dat verandert met de komst van nieuwe buren. Na een reeks dramatische gebeurtenissen gaat zij haar eigen weg en zwijgt over haar traumatische verleden, ook tegen haar kinderen. Pas als ze vijfennegentig is kan ze er niet langer voor weglopen.

Ik heb het achter elkaar uit gelezen.

En dan Herman Finkers, ja ik moet altijd erg om hem lachen, ik hou ook heel erg van dat taaltje. Ik heb nog nooit iets van hem gelezen maar als ik zijn naam hoor dan is altijd het eerste wat naar boven komt:

Het stoplicht staat op rood, het stoplicht staat op groen, in Almelo is altijd wat te doen. 🤣

Allemaal een goede, niet te drukke dag.🙋‍♀️



1 opmerking:

  1. Ga zo voor de tweede keer naar een beweeguur: rondom de stoel. Vorige week duurde dat maar 35 minuten want voorstellen en er moesten ook stoelen gezocht worden! Hoop op iets meer bewegen vandaag. Twijfel nog of ik ga fietsen, is maar 7 minuten maar het was net 3 gr buiten en moet om 10-10 weg

    BeantwoordenVerwijderen