woensdag 29 mei 2024

Aap.

 Waarschijnlijk verklaren jullie me voor gek maar ik heb gisteren in een of andere rommelwinkel een aapje gekocht. Voor 9.95 euro. Dan zullen jullie misschien zeggen: dat is 9.95 euro teveel en wie koopt er nou een aap? maar hoe langer ik er naar kijk hoe leuker ik het vind, het is ongeveer 30 cm. groot en was eigenlijk voor buiten bedoeld om een bepaald hoekje op te vullen maar dan regent ie elke keer nat en dat vind ik zielig dus nu mag ie in de keuken op de vensterbank zitten. En elke keer als ik de keuken in loop dan wordt ik vrolijk en dat kunnen we in deze sombere dagen wel gebruiken, mijn hemel, het leek vanmorgen wel herfst. 

Gisteren ben ik bij m'n 101 jarige vriendin op visite geweest, tot 3 weken geleden woonde ze nog zelfstandig maar nu is ze toch naar een verpleeghuis gegaan en ze vind het vreemd maar tegelijkertijd ook leuk want ze heeft daar aanspraak en doet ook aan  allerlei activiteiten mee, zoals zwemmen, gymmen en ze heeft ook met de rollatorloop in het Olympisch stadion meegelopen. Waar ze speciaal in het zonnetje werd gezet omdat er nou eenmaal niet zoveel 101 jarigen daar nog aan mee doen.

Eenzaamheid is niet goed voor een mens. Ze zei zelf dat ze van die contacten en activiteiten opknapte en dat kan ik snappen.

Kijk, op zo'n manier wil ik ook wel 100 worden, nog 23 jaar te gaan.🙈

Allemaal een hele fijne dag.🙋

En dit is de aap waar ik over vertelde.😀



6 opmerkingen:

  1. hij is reuze leuk, ik had hem ook gekocht en ergens neergezet. Ik heb een grote metalen flamingo, eigenlijk voor de tuin maar hij staat bij het raam en kijkt naar buiten.
    Een verstandige vriendin en hopelijk kan ze nog een hele tijd genieten van de aanspraak. Zo denk ik er ook over (nog 20,5 jaar...dan ben ik ook 100). En ik wil eigenlijk de oudste vrouw van de wereld gaan worden tzt, lijkt me geweldig. Dan komt Amalia langs...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij doet me meer aan E.T. denken. Ook leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als jij van deze aankoop gelukkig wordt, is €9,95 goed besteed.
    Vind het ook een beetje op een katje lijken....
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuk aapje!! Ik vind het zijn geld dubbel en dwars waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van deze vrolijke snuiter heb je vast nog heel lang plezier!

    BeantwoordenVerwijderen