zondag 19 mei 2024

De hel.

 Gisteren had ik nog steeds last van m'n been, niet zo zeer van m'n knie maar nu had ik steeds P H P D ( pijntje hier, pijntje daar.) Ik heb jullie raad opgevolgd: rustig aan en activiteiten een beetje verdelen,  maar er was een activiteit die al lang in m'n hoofd zat en omdat ik die ook zittend af kon vond ik het daar een goed moment voor. Ik moest daarvoor wel door de hel. 


Meestal loop ik er dan eerst nog een week tegenaan te hikken maar dan hoor ik de stem van manlief in m'n hoofd: 'dit is heel slecht en als je er niets aan doet dan krijg je er later spijt van'. 


Er zat n.l. allemaal vogelkak op de auto en dat is slecht voor de lak, dus heb ik al m'n moed bij elkaar geraapt en ben in de auto gestapt, mezelf streng toesprekend: het is nog altijd goed gekomen en dus komt het nu ook goed, maak je  niet druk enz.  en ben door de autowasstraat gereden.

 Ik haat dat, ik krijg last van claustrofobie en het enige wat ik kan denken is: ik wil eruit en ja, dat kannie.


 Ik heb gemerkt dat foto's maken me erg veel afleiding gaf, dus dat ga ik voortaan vaker doen.
Goed, dit hebben we ook weer gehad en hopelijk blijven de vogels een beetje uit de buurt.😃

Allemaal een hele fijne dag.🙋

7 opmerkingen:

  1. Je kunt de auto toch gewoon er in rijden en dan uitstappen alvorens je de wasstraatdinges aanzet of laat aanzetten? Als de machine klaar is met soppen en drogen, stap je weer in en je rijdt weg. Of denk ik nou te simpel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt ook wasstraten waar je doorheen wordt getrokken, ga je de ene kant erin en andere kant eruit. Er zit er zelfs een in de buurt van Elly die uit twee delen bestaat en daarna kan je in de hele grote loods ook de stofzuigers en mattenborstelklopper gebruiken.
      Als je geld teveel hebt kan je hem ook in de servicestraat zetten, dan wordt hij zowel binnen als buiten helemaal gedaan.

      Verwijderen
  2. Opeens zie ik voordelen van zonen hebben. Nog nooit heb ik, toen ik nog mijn eigen auto had, hem hoeven te wassen.
    Vroeger deden de zonen dat, omdat ze hem mochten lenen. En de auto van echtgenoot wast hij nooit. Soms heel even de spuit erop.
    Nu hebben wij ook geen last van vogels.
    Wel heeft hij de caravan staan wassen. Hij wordt verkocht. Deze staat opzij bij ons. En was behoorlijk vies geworden. Nu staat hij weer te glanzen.
    Hij heeft er moeite mee dat hij weg gaat, ik niet. Voor mij is het een afgesloten hoofdstuk.
    Maar met de wasstraat zou ik geen moeite hebben. Niets hoeven te doen en er pico bello uitkomen. Prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb geen auto, maar toen ik er nog wel een had, bleef ik er niet in zitten hoor. Dat leek mij nou juist leuk, maar het mocht niet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou het ook heel eng vinden, hoe duurt het eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Er zijn inderdaad straten waar je in de auto blijft en je hebt ze waar je de auto uit moet. Er is een BOB bij mij in de buurt, daar word je goed geholpen en zeggen ze precies wat je moet doen, dat vind ik prettiger dan een onbemande wasstraat. Mijn auto was laatst zo vuil dat ik ook de portieren open moest doen om de randen schoon te maken. Ik kan naast het huis alles prima zelf doen en dat scheel toch weer een paar tientjes!

    BeantwoordenVerwijderen