woensdag 28 februari 2024

Blij.

 De loodgieter is net de deur weer uit en er is een wonder geschied, zoals ik al een keer schreef kwam het hete water in de badkamer zowel bij de wastafel als bij de douche bibberend uit de kraan het was geen goede straal. 

De loodgieter keek er naar en zei: 'wat raar' en wreef zich eens over de kin, keek peinzend naar de kraan  en ging nog maar eens alle kranen controleren, Nee, het bleef bibberen. 

'Nou' zei hij, 'Om dingen uit te sluiten ga ik de thermostaatkraan maar even vervangen door een andere kraan en dan maar even zien wat er gebeurd' Ik zag de bui al hangen, dat worden dan twee nieuwe kranen, tel uit je winst. 

Zo gezegd. zo gedaan, de gewone kraan ( die hij gelukkig bij zich had) erop en het gebibber was wég 😲 dus lag het aan de kraan zou je denken. De loodgieter was een erg aardige man en hij zei: 'ik snap het toch niet helemaal, ik ga toch nog even die oude kraan weer proberen en wat denk je?  Al het gebibber was weg, óók bij de wastafel. Ik snapte er niks van en hij gaf eerlijk toe dat hij het ook niet snapte maar de klacht was weg, ik blij, hij blij. 

Nu maar hopen dat het ook weg blijft, maar dat zien we dan wel weer.

Allemaal een hele blije dag. 🙋


2 opmerkingen: