vrijdag 14 oktober 2022

De Postcodeloterij.

 Gisteren kreeg ik een brief van de Postcodeloterij, hé, hé, eindelijk dacht ik. 

Eindelijk komt het schip met geld binnen, eindelijk kan ik dat comfortabele luxe appartement kopen en ik was het  in gedachten al aan het inrichten. Misschien blijft er ook nog wel genoeg geld over voor een klein optrekje in het buitenland.

Maar ja, helaas.........

Het was een brief met een vraag; of ik wel of niet de Voordeelagenda vol kortingen en uitjes wil blijven ontvangen.

Ik ben al jaren lid van de Postcodeloterij want het zal me niet gebeuren dat de straatprijs in deze straat valt en dat iedereen een prijs heeft en ik niet. 🙈

Elk jaar krijg je een dikke agenda  met kortingsbonnen, ik weet het niet precies want ik bekeek hem amper. Hij verdween zo in de oud papierbak en elke keer dacht ik: wat een verspilling van geld en energie, kunnen ze dat niet beter voor iets anders gebruiken maar om daar nou  actie op te ondernemen ging me dan ook weer iets te ver. 

En  nu zijn ze zelf dus zo verstandig geweest om eerst eens te onderzoeken wie er nou eigenlijk wel of niet zo'n agenda wil. In deze tijd zijn er misschien wel heel veel mensen die daar wel gebruik van willen maken, helemaal goed dus,  lekker doen maar aan mij is het niet besteed.

Ondanks dat ik dus niets heb gewonnen had ik toch een tevreden gevoel.

Allemaal een goede, tevreden dag. 🙋‍♀️

P.s. even een berichtje aan de directeur van de Postcodeloterij:  dat optrekje in het buitenland hoeft dan niet per se maar een klein appartementje zou wel fijn zijn.😃

3 opmerkingen:

  1. Ik doe niet mee aan de Postcodeloterij. Het doel zal best goed zijn maar de heisa eromheen vind ik verschrikkelijk. Heb ooit eens gelezen dat een groot deel van het geld naar de ‘heisa’ gaat.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kreeg die brief ook gisteren en had al eens doorgegeven dat ik de agenda niet wilde en ook geen voordeelbonnen. Gaf ze vaak weg aan een vriendin, maar die wordt ook wat ouder.... hoofdprijs hoef ik niet, maar een leuk klein "demoeitewaard"prijsje zou welkom zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op mijn vorige adres had ik wel de pc loterij en na verhuizing heb ik het opgezegd. Viel hij dus net in Zeeland, gelukkig niet op mijn eiland.
    Ik ben nog wel lid vd Vriendenloterij en heb de laatste maanden elke keer een setje verzorgingsprodukten van Rituals of Therme, vind ik wel erg lekker. En met de VIP kaart kan je veel musea gratis of met korting bezoeken. Voorlopig hou ik die in de hoop op een echte prijs om de badkamer te renoveren want die is in een jaar dubbel zo duur geworden.
    Bij de kringloop liggen ook vaak de agenda's

    BeantwoordenVerwijderen