zondag 30 oktober 2022

Zucht.

 Gisteren de kranten weer eens serieus doorgenomen maar het duizelt me, ik werd er helemaal draaierig van. 

Ambtenaren die al heel lang bezig zijn over of de  BTW op groente en fruit niet verlaagd kan worden maar ja, wat is groente en wat is fruit?  Maar een of andere hotemetoot zegt dan weer: ' is helemaal niet belangrijk ze  kunnen zich beter bezig houden met de hervorming van de arbeidsmarkt'. Zucht.

Iemand heeft bedacht, en anderen vonden het blijkbaar een prima idee, dat men voortaan interieur foto's op moet sturen i.vm. het berekenen van de waarde van het huis, neeeee niet doen, dat kan echt niet,  zeggen  anderen dan weer en dus moet  alles weer teruggedraaid worden. Zucht.

Men wil dat we massaal overstappen op elektrische auto's maar...... de grondstoffen voor deze auto's zijn schaars dus dat kan problemen op gaan leveren wordt er dan meteen weer gewaarschuwd. Zucht.

De PVDA moet door het stof i.vm. Gijs van Dijk omdat de beschuldigingen  die tegen hem geuit zijn niet kloppen. Hoeveel uur is daar niet in gaan zitten? Nog even daar gelaten wat het met die man gedaan heeft. Zucht.

Shell topman krijgt 1,65 miljoen euro uitgekeerd omdat zijn functie door iemand anders  overgenomen gaat worden daarnaast ontvangt hij ook nog een pensioenuitkering tot eind volgend jaar en tot  de zomer blijft hij nog in dienst  als adviseur. Hoeveel???? 1,65 miljoen. Zucht.

Waar zijn we mee bezig? Zucht.

Maar....... de wintertijd is vannacht weer ingegaan, dus lekker een uurtje langer slapen, laat ik nou om zes uur wakker worden, maar dan ook écht wakker met een vol druk hoofd en me dan realiseren dat het geen zes maar pas vijf uur is. Zucht.

En zo zucht een mens wat af, maar goed, nieuwe dag, nieuwe kansen en ik kan altijd vanmiddag even een dutje op de bank gaan doen.

Allemaal een goede, fijne dag. 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Ik zucht maar even mee. Wij waren ook vrij vroeg wakker, zo gek de afgelopen weken waren we aldoor laat, nu mochten we laat en zitten we voor een zondagmorgen al vrij vroeg aan de koffie. Ach is het een lekkere lange dag, vanmiddag stukje fietsen en wat in de tuin doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dut maar lekker dan slaap je het koppie misschien leeg 😂

    BeantwoordenVerwijderen