maandag 22 juli 2024

B.B.Q.

 Lot, je vertelde dat je in het weekend  druk was met de barbecue?  Gaat het bij jou dan ook zo?


Mijn man hield niet van barbecueën, we hebben dat dus ook nooit gedaan, behalve bij dochter en schoon zoon die zijn  er gek op en daar gaat het ook wel ongeveer zo maar gelukkig niet zo erg.

Ik heb geen plannen voor vandaag, buiten de gewone dingetjes, dus maar even zien wat ik ga doen.
Allemaal een hele fijne dag 🙋‍♀️

2 opmerkingen:

  1. Ja die opsomming kende ik al. Zaterdag met gedaan dus en man heeft zelf niet dat gedaan wat in verhaaltje staat. Maar Man van stiefdochter heeft het voor z'n rekening genomen. Ik had uit een TGTG vleesbox een groot stuk gemarineerde spare rib, uit de afgeprijsde bak 2 verpakkingen sate en hamburgers kwamen van een TGTG box van Flink. Wat over was hebben we gisteren gegeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen mijn partner nog leefde bbq den we ook nooit, ook niet met de kinderen. We aten vegetarisch, dus vlees aten we niet. Natuurlijk had het ook vega gekund maar we waren het van huis uit niet gewend en taalden er ook niet naar. Toen de buren aan beide kanten er mee bezig waren moest ik ons konijn en de was snel binnenhalen want beide werden (de ene bijna levend, het andere nooit levend geweest) bijna gerookt. Een van mijn kinderen en ik hebben gevoelige luchtwegen dus dat pleitte er ook niet voor. Maar misschien doen we ook wel niet graag met de massa mee. Want gourmetten, al dan niet met Kerst, deden we ook niet. We hadden wel andere tradities. Tja, waarom zijn mensen verschillend van elkaar:-) Groet, Ine

    BeantwoordenVerwijderen