woensdag 31 juli 2024

Sticky Chicken.

 

Nou dit is het dan geworden. Sticky Chicken met paksoi, bloemkoolrijst, tauge enz.  Het was lekker en inderdaad het is veel voor 1 persoon maar dat heb ik expres gedaan. Ik heb 2 maaltijden voor 2 personen besteld dan heb ik voor 4 dagen eten in huis dan  hoef ik 4 dagen niet na te denken wat ik nou weer eens zal gaan eten.

Ik ben nog steeds niet erg enthousiast en heb de box voor volgende week dus ook al op pauze gezet. 

Gisteren was ik helemaal naar van de hitte, ben wel naar het koffieclubje geweest, dat was gezellig  en gelukkig konden we buiten in de schaduw zitten.

Voor vandaag is een rustig dagje gepland en de barometer loopt al weer terug dus ik denk dat de ergste hitte al weer achter de rug is.

Allemaal een fijne dag, gegroet. 🙋

3 opmerkingen:

  1. Je hebt er een mooie foto van gemaakt. Bloemkoolrijst vind ik echt niet lekker, bij het koolhydraatarm wel geprobeerd maar smaakt teveel naar bloemkool.
    Hoop dat het vandaag na het opwarmen niet te klef is geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto vind ik mooi. Dus 4 dagen bloemkoolrijst?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik niet van de 'vervangers' . Als ik bloemkool wil eten eet ik bloemkool en als ik rijst wil eten wil ik rijst. Hetzelfde geldt voor vleesvervangers, die eet ik nooit, vind ik niet lekker en eet dan liever echt vlees (mits biologisch, dat dan weer wel). Je gerecht zag er lekker uit Ella!

    BeantwoordenVerwijderen