donderdag 1 augustus 2024

Gevoel.

 Neeeeee, geen vier dagen bloemkoolrijst maar twee dagen en die andere twee dagen een ander gerecht en dát moet er dan zo uit komen te zien, volgens het plaatje. Dit is met parelgerst,( geen idee nog nooit eerder gegeten) en sperziebonen, spinazie, paprika  enz.


 Bloemkool rijst vind ik trouwens wel lekker want door alles wat je er door doet proef je de bloemkool niet zo erg én ik krijg er een heel gezond gevoel van, weer wat extra groente binnen. 

Kijken jullie trouwens naar de Olympische spelen? 

Op dit moment staat het waterpolo op de achtergrond aan, wat een rot sport, ze verzuipen elkaar zo ongeveer en waarom dragen  die vrouwen  van die vreselijke badpakken? met die billen eruit. 😱Ik kan me niet voorstellen dat je bij deze sport last hebt van een zwempak met pijpjes.

Hetzelfde verhaal speelt bij het Beach volleybal de dames lopen zo ongeveer in hun blote kont terwijl de mannen gewoon een hemd en een short aan hebben. Waarom?

Zullen die vrouwen zich daar nou niet ongemakkelijk bij voelen?

Ik begrijp de reden gewoon niet. Ik zal wel ouderwets zijn.

Dus ja, daar let ik dan op. 

Blij mee, staat in de tuin voor de nu kale schutting, tot een paar weken geleden was die schutting nog helemaal vol met klimop begroeid. Stukje bij beetje ben ik dat aan het weg halen en ik krijg een tevreden gevoel als ik er naar kijk.

Nou....... een gezond gevoel, een tevreden gevoel, wat wil een mens nog meer? Allemaal een hele fijne, tevreden dag.🙋

Inmiddels heb ik de nieuwe maaltijd gekookt en op mijn bord zag het er zo uit. Het was teveel, nu kan ik er wel drie keer van eten, helemaal prima, wat ik over heb vries ik lekker in. en o ja het was lekker.

Allemaal een hele fijne, hopelijk koele dag. 🙋

3 opmerkingen:

  1. Gisterenmorgen de Triatlon van de vrouwen gekeken, vooral om de beelden van Parijs, ik ben er nooit geweest (alleen veel over de rondweg gereden) en zal er wel nooit meer komen. Het programma houdt ik wel in de gaten, we keken roeien en zwemmen. Baanwielrennen vinden we aardig en dan komt de atletiek ook nog.
    Mooi dat de maaltijden lekker waren, de ingredienten zijn ook allemaal prima. Gerst heb ik wel eens in de soep gekookt, was wel lekker maar niet bijzonder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blote billen snap ik ook niet. Geen gezicht en een (soort van) touwtje tussen je billen lijkt me ook niet lekker zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De pasvorm van de waterpakken is beter omdat dit model niet kan schuren. En waarom bij de mannen niet? Nou dat kan ik wel raden!!!!
    En ja het is een sport waar je tegen een stootje moet kunnen. Maar dat is handbal ook.
    Ik zal voor morgen ook weer eens een zak wok groenten halen. Lekker in wat olie wokken met wat kipreepjes erbij. Kan me niet meer verschuilen achter, het is me te warm om te koken.

    BeantwoordenVerwijderen